خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش‌بینی افزایش ابر و وقوع ناپایداری‌های جوی در استان بوشهر

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 13 مهر 1399 - 15:47
بوشهر - کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر از پیش بینی افزایش ابر و وقوع ناپایداری‌های جوی در استان بوشهر خبر داد.
استان،ساعاتي،هواشناسي،بعدازظهر،مساعدي،ابر

پیام مساعدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد طی امروز تا روز سه‌شنبه در ساعاتی از وقت بعدازظهر تا اوایل شب در قسمت‌هایی از ارتفاعات شرقی و جنوبی استان، به طور موقت بر پوشش ابر افزوده می‌شود.
وی اضافه کرد: طی این مدت به خصوص در روز دوشنبه در این مناطق احتمال وقوع ناپایداری‌های موقت جوی به صورت رعد و برق، تندباد لحظه‌ای و رگبار پراکنده باران دور از انتظار نیست.
کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر خاطرنشان کرد: همچنین طی ۲۴ ساعت آینده خلیج فارس در اغلب ساعات آرام است.
وی ادامه داد: آسمان استان طی ساعات آینده صاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی و در برخی نقاط مه صبحگاهی و در ساعاتی از وقت بعدازظهر تا اوایل شب در برخی نقاط شرقی گاهی افزایش ابر پیش‌بینی می‌شود.
مساعدی اضافه کرد: جهت وزش باد متغیر، غالباً شمال غربی تا جنوب غربی با سرعت ۸ تا ۲۸ گاهی تا ۳۶ کیلومتر در ساعت پیش‌بینی می‌شود.
کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر تصریح کرد: طی این مدت ارتفاع موج دریا نیز بین ۳۰ تا ۹۰ و در ساعاتی از بعدازظهر تا ۱۲۰ سانتیمتر خواهد بود.