خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای فاز دوم شبکه سالمندان دوستدار کتاب شیراز

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 13 مهر 1399 - 15:46
با راه‌اندازی کتابخانه‌ی "سفیران تجربه" فاز دوم از طرح "شبکه سالمندان دوستدار کتاب شیراز" اجرایی شد.
كتاب،سالمندان،شيراز،دوستدار،شبكه،فرهنگي،كتابخواني

ایسنا/فارس با راه‌اندازی کتابخانه‌ی "سفیران تجربه" فاز دوم از طرح "شبکه سالمندان دوستدار کتاب شیراز" اجرایی شد.
شبکه سالمندان دوستدار کتاب، سال گذشته در کانون سالمندان سروش شیراز فعالیت خود را آغاز کرد و امسال فاز دوم این شبکه با راه‌اندازی کتابخانه‌ی سفیران تجربه، با در برگیری ۳۰۰ عنوان کتاب، راه‌اندازی شد.
معاون فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی شهرداری شیراز یکشنبه ۱۳ مهر در حاشیه افتتاح این کتابخانه و آغاز فعالیت فاز دوم شبکه سالمندان دوستدار کتاب شیراز گفت: این اقدام از سلسله برنامه‌های تدوین شده برای پایتختی کتاب ایران، توسط شیراز است.
فرزاد صدری خاطرنشان کرد: شبکه‌های دوستدار کتاب و ترویج کتابخوانی از نقاط قوت شیراز در کسب عنوان پایتخت کتاب ایران بود که در اغلب صنوف و گروه های مردمی ایجاد شده است.
وی سالمندان را نماد تجربه و خردورزی در جامعه دانست و گفت: سالمندان دوستدار کتاب و کتابخوان بهترین الگو برای خانواده به عنوان یک جامعه کوچک هستند که می توانند نقش مهمی در ترویج فرهنگ کتابخوانی داشته باشند.
صدری برگزاری کارگاه قصه گویی و فن بیان قصه های آشنا، مسابقه خلاصه نویسی کتاب مونقره‌ای و سینما کتاب سالمندان را از برنامه‌های شبکه سالمندان دوستدار کتاب شیراز اعلام کرد که اجرای آنها به محض ایجاد شرایط برگزاری دنبال خواهد شد.
معاون فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز ادامه داد: شادی و نشاط اجتماعی جز با آگاهی میسر نمی شود و راه اصلی این آگاهی از مسیر کتابخوانی می گذرد.
انتهای پیام