خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش بینی کمک ۳۰ میلیارد تومانی تهرانی ها به دانش آموزان نیازمند

مهر | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 13 مهر 1399 - 12:05
مدیرکل کمیته امداد استان تهران گفت: پیش بینی می شود در طرح شور عاطفه ها و همبازی، مردم تهران ۳۰ میلیارد تومان به دانش آموزان نیازمند کمک کنند.
طرح،پويش،مردمي،تومان،همدل

ابوالفضل پرپنچی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص جمع آوری کمک‌های مردمی در پویش ایران همدل دو گفت: در این پویش تاکنون ۱۴۵ هزار بسته غذایی در قالب طرح احسان حسینی و امداد حسینی به مناطق که رسیدگی و دسترسی به آنها سخت است توزیع شده است.
وی همچنین ادامه داد: یک میلیون و ششصد هزار پرس غذا نیز بین مردم توزیع شده است.
مدیر کل کمیته امداد استان تهران گفت: ۷۵ میلیارد تومان کمک مردمی در مرحله دوم ایران همدل جمع آوری شده است
پرپنچی تاکید کرد: امسال علاوه بر طرح شور و نیکوکاری طرح جدید دیگری با عنوان پویش هم بازی برای کمک به دانش آموزان نیازمند طی سه روز اجرایی شد.
به گفته وی، سال قبل در جشن عاطفه‌ها ۱۵ میلیارد تومان جمع آوری شد امسال پیش بینی می‌شود میزان کمک‌ها با اجرای این طرح جدید به ۳۰ میلیارد تومان در استان تهران برسد.
وی گفت: به محض تعیین میزان دقیق کمک‌های مردمی آمار نهایی آن اعلام خواهد شد.