خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شرط کرملین برای اعزام صلح‌بانان روسیه به منطقه قره باغ

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 13 مهر 1399 - 10:49
سخنگوی کرملین تأکید کرد که اعزام نیروهای حافظ صلح روسی به منطقه درگیری قره باغ، فقط در صورت موافقت هر دو طرف مناقشه یعنی جمهوری آذربایجان و ارمنستان امکان پذیر خواهد بود.
منطقه،قره،باغ،روسيه،نيروهاي،كوهستاني،مناقشه،ارمنستان،درگيري،صلح

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «اینترفکس»، "دیمیتری پسکوف" سخنگوی دفتر ریاست جمهوری فدراسیون روسیه در جمع خبرنگاران اعلام کرد که اعزام نیروهای حافظ صلح به منطقه درگیری قره باغ کوهستانی، فقط با موافقت دو طرف ارمنستانی و آذربایجانی امکان پذیر است.
جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید.
(کلیک کنید)
سخنگوی کرملین در پاسخ به سئوالی در این رابطه، گفت: «روسیه با اعزام نیروهای حافظ صلح به منطقه درگیری قره باغ مخالفتی ندارد، ولی این مسئله تنها در صورت موافقت هر دو طرف این مناقشه یعنی جمهوری آذربایجان و ارمنستان می تواند تحقق یابد.»
در اوایل روز شنبه، "نیکول پاشینیان" نخست وزیر ارمنستان یادآور شد که وارد شدن نیروهای صلح‌بان به منطقه قره باغ کوهستانی، فقط می‌تواند در سطح گروه مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا برای حل و فصل مناقشه قره باغ (به ریاست مشترک روسیه، ایالات متحده آمریکا و فرانسه) مورد بررسی قرار بگیرد.
به گفته وی، روسیه و دیگر کشورهای عضو گروه مینسک همه تلاش خود را برای برقراری صلح در منطقه انجام می‌دهند.
درگیری‌های نظامی بین نیروهای ارمنستان و آذربایجان در منطقه قره باغ کوهستانی در تاریخ 27 سپتامبر 6 مهر ماه بار دیگر از سر گرفته شد.
دو طرف یکدیگر را به تیراندازی و حتی استفاده از سلاح‌های سنگین متهم کردند که منجر به تلفاتی در میان نظامیان و حتی غیرنظامیان ساکن مناطق مرزی شده است.
روسای جمهوری روسیه، فرانسه، ایالات متحده و همچنین سازمان ملل متحد، از طرفین این مناقشه خواسته‌اند تا سریعاً به برقراری آتش بس در منطقه درگیری و انجام مذاکرات مسالمت آمیز روی آوردند.
انتهای پیام/