خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اکران آثار فاخر هنری و میراثی در منطقه۶/آشتی خیابان‌های مرکزی شهر با هنر

ایسنا | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 13 مهر 1399 - 10:15
شهردار منطقه۶ از اکران آثار فاخر هنری و میراثی در سطح این منطقه خبر داد و افزود: به مناسبت آغاز هفته تهران ،شهرداری منطقه۶تهران با اکران محیطی آثار هنری،فرهنگی،تاریخی که در محدوده جغرافیایی این منطقه واقع شده اند به استقبال هفته تهران خواهیم رفت.
اكران،تهران،منطقه،هنري،آثار،انتخاب،فرهنگي،هفته،ساعي،گنجينه،فرش

شهردار منطقه۶ از اکران آثار فاخر هنری و میراثی در سطح این منطقه خبر داد و افزود: به مناسبت آغاز هفته تهران ،شهرداری منطقه۶تهران با اکران محیطی آثار هنری،فرهنگی،تاریخی که در محدوده جغرافیایی این منطقه واقع شده اند به استقبال هفته تهران خواهیم رفت.
تورج فرهادی در گفت وگو با ایسنا، گفت: منطقه۶ تهران قلب فرهنگی پایتخت محسوب می‌شود و دارای نگارخانه‌ها، موزه‌ها و گالری‌های بسیاری است، اما متاسفانه به علت شیوع ویروس کرونا امکان بازدید از بسیاری از این اماکن برای شهروندان فراهم نیست به همین علت تلاش کردیم در هفته تهران با اکران بخشی از گنجینه فرهنگی و هنری این منطقه حالا که امکان بازدید عمومی از اماکن هنری عمدتا میسر نیست ، هنر را به خیابان‌ها بیاوریم.
وی افزود: چون این اکران‌ها به مناسبت هفته تهران صورت گرفت سعی کردیم تا آثار به نحوی انتخاب شوند تا پتانسیل فرهنگی این محدوده شهر به نمایش درآید به طور مثال در محدوده خیابان استاد نجات اللهی که به عنوان گذر صنایع دستی شناخته می‌شود از فرش‌های تهران بافت متعلق به گنجینه موزه فرش اکران شد.
خب این انتخاب دو جنبه دارد؛هم محل بافت فرش ،شهر تهران است و هم مکانی که نگهداری می‌شود موزه فرش در خیابان کارگر است.یا مثلا ما از گنجینه موزه هنرهای معاصر هم سه‌ اثر ویژه اکران کردیم؛ یکی نقاشی استاد صادقی که حال و هوای مذهبی دارد و باتوجه به ایام انتخاب شده، برگی از شاهنامه شاه‌طهماسب و اثری از پیکاسو که هرکدام ازین آثار هم باتوجه به بافت منطقه جانمایی شد.
وی ادامه داد: در بخش دیگری از این اکران ها به سراغ هنرشهری خاص منطقه۶ رفتیم و برای این قسمت مجسمه کریم ساعی بانی پارک ساعی را انتخاب کردیم که هم نماینده‌ای از آثار حجمی منطقه باشد و هم بنحوی معرف پارک ساعی.
وی تاکید کرد: قلب فرهنگی پایتخت ظرفیت معماری خاص و ویژه‌ای هم دارد و در این راستا تصویر ساختمان دبیرستان ماندگار البرز به عنوان نماد معماری میراثی این منطقه برای اکران محیطی انتخاب شده است.
فرهادی با مهم برشمردن هنرشهری و تاثیر غیرقابل انکار آن بیان کرد:ما در منطقه۶ تمام تلاشمان را می‌کنیم تا هنر را فرای دیوارهای بسته‌ گالری‌ها ‌و موزه‌ها به خیابان‌های شهر بیاوریم تا گامی در راستای آشتی شهروندان و هنر برداریم و در این روزها حال خوشی اندازه یک قاب هنری به شهروندان هدیه دهیم.
انتهای پیام