خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر اسبق اقتصاد عضو هیات رئیسه کشتی مازندران شد

مهر | ورزشی | یکشنبه، 13 مهر 1399 - 09:31
رئیس هیات کشتی مازندران از انتصاب وزیر اسبق امور اقتصادی و دارایی و نماینده کنونی مردم تنکابن، رامسر و عباس‌آباد به عنوان عضو هیات رئیسه این هیات خبر داد.
ورزش،كشتي،مازندران،هيات،رئيس

به گزارش خبرگزاری مهر، عسکری محمدیان با اشاره به اینکه سید شمس‌الدین حسینی دغدغه فراوانی در خصوص ورزش دارد، افزود: کشتی ورزش اول کشور است و مازندران نیز حرف‌اول را در ورزش کشتی می زند.
بنابراین حضور افرادی نظیر وی در هیات رئیسه می تواند در توسعه کشتی مازندران نقش بسزایی داشته باشد.
رئیس هیات کشتی مازندران اظهار داشت: ویروس کرونا و تعطیلی ورزش، صدمات زیادی به کشتی وارد کرده، اما در صورت توجه ویژه دست‌ اندرکاران و دلسوزان این ورزش،‌کشتی می‌تواند به روزهای اوج خود بازگردد.
دارنده دو مدال نقره المپیک‌های ۱۹۹۸ و ۱۹۹۲ توصیه کرد که افرادی که توانایی حمایت از ورزش را دارند در این شرایط سخت می توانند عقب ماندگی‌های موجود را برطرف کنند.
همچنین سهراب لاریجانی نیز به عنوان رئیس هیات کشتی تنکابن ابقا شد و حکم خود را از حسن رنگرز مدیرکل ورزش و جوانان مازندران دریافت کرد.