خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۸۰۰ خرده فروش مواد مخدر در چهارمحال و بختیاری دستگیر شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 13 مهر 1399 - 09:21
شهرکرد- فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری گفت: یک هزار و ۸۰۰ قاچاقچی و خرده فروش مواد مخدر در چهارمحال و بختیاری در سالجاری دستگیر شد.
مخدر،مواد،كشف،استان

منوچهر امان الهی در گفت و گو با خبرنگار مهر با بیان اینکه یک هزار و ۸۰۰ قاچاقچی و خرده فروش مواد مخدر در چهارمحال و بختیاری دستگیر شد، اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون حدود دو تن مواد مخدر در استان چهارمحال و بختیاری کشف شده است.
فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بیشترین میزان کشف مواد مخدر در محورهای ارتباطی استان کشف شده است، تاکید کرد: بیشترین میزان مواد مخدر در محورهای ارتباطی شهرستان بروجن و لردگان کشف شده است.
وی تاکید کرد: کشف مواد مخدر در استان پنج درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.
فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری گفت: بیشتر مواد مخدر کشف شده از نوع سنتی بوده است.
وی تاکید کرد: در سالجاری ۱۹ باند مواد مخدر در این استان شناسایی و متلاشی شد که نسبت به شرایط و موقعیت استان یک تلاش مجاهدانه ایثارگرانه و شبانه روزی است.