خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تهیه‌کننده «روزگار جوانی» و «مزد ترس» به چهل تیکه می‌آید

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | شنبه، 12 مهر 1399 - 15:11
اصغر توسلی تهیه‌کننده و کارگردان تلویزیون، این هفته مهمان برنامه تلویزیونی چهل تیکه می‌شود.
تيكه،چهل،مهرماه،تلويزيون،بازيگر،سينما،خواهد_آمد

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی چهل تیکه، اصغر توسلی تهیه کننده و کارگردان باسابقه تلویزیون که آثار خاطره انگیزی همچون مجموعه تلویزیونی «مزد ترس» و «روزگار جوانی» را در کارنامه خود دارد، جمعه این هفته ۱۸ مهرماه مهمان «چهل تیکه» خواهد شد.
چهل تیکه امشب ۱۲ مهرماه با حضور فرحناز منافی ظاهر بازیگر سینما و تلویزیون روی آنتن می رود.
یکشنبه ۱۳ مهرماه سعید امیرسلیمانی بازیگر سینما و تلویزیون به چهل تیکه خواهد آمد.
دوشنبه ۱۴ مهرماه مهوش افشاری دوبلور برجسته که گوینده شخصیت‌های کارتونی بسیاری از جمله جیمبو و پسرشجاع بوده است، به چهل تیکه خواهد آمد.
چهارشنبه ۱۶ مهرماه شاهد احمدلو بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون مهمان چهل تیکه خواهد شد و در روز پنج شنبه ۱۷ مهرماه حسین سحرخیز بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون به چهل تیکه خواهد آمد.
برنامه تلویزیونی «چهل‌تیکه» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی الهام حاتمی و اجرای محمدرضا علیمردانی از شنبه تا روز جمعه در ساعت ۲۳ از شبکه نسیم پخش می شود.
انتهای پیام/