خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مصر ایجاد منطقه‌ای عاری از سلاح‌های هسته‌ای در خاورمیانه را خواستار شد

ایسنا | بین‌الملل | شنبه، 12 مهر 1399 - 12:17
وزیر خارجه مصر نابودی کامل سلاح‌های هسته‌ای را خواستار شده و بر لزوم ایجاد منطقه‌ای عادی از این سلاح‌ها در خاورمیانه تاکید کرد.
مصر،تعهدات،كنفرانس،قرارداد،توسعه،ايجاد،عاري،بازنگري

وزیر خارجه مصر نابودی کامل سلاح‌های هسته‌ای را خواستار شده و بر لزوم ایجاد منطقه‌ای عادی از این سلاح‌ها در خاورمیانه تاکید کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، سامح شکری، وزیر خارجه مصر در سخنرانی که به صورت ویدیو کنفرانس برای نشست مجمع عمومی سازمان ملل به مناسبت روز جهانی رهایی کامل از سلاح‌های هسته‌ای در مقر این سازمان در نیویورک ایراد کرد، عنوان داشت: مصر به شدت از رکودی که در اجرای تعهدات مربوط به خلع سلاح‌ هسته‌ای از سوی کشورهای هسته‌ای مشاهده می‌شود، نگران است، تلاش‌ها در زمینه اجرای این تعهدات با توجه به رویکرد برخی کشورهای هسته‌ای برای توسعه زرادخانه‌های هسته‌ای خود و نیز طرح مفاهیم جدیدی به عنوان پیش‌شرط برای عمل به تعهدات توافق شده، پسرفت نیز داشته‌اند.
شکری در ادامه گفت که مصر از عدم اجرای تعهد مربوط به ایجاد منطقه‌ای عاری از سلاح‌های هسته‌ای و سلاح‌های کشتار جمعی در خاورمیانه مطابق با قطعنامه منتشر شده از سوی کنفرانس سال ۱۹۹۵ جهت بازنگری قرارداد عدم توسعه سلاح‌های هسته‌ای که بخشی جدایی ناپذیر از قراردادی محسوب می‌شود که بر اساس آن تصمیم برای تمدید بدون پایان آن قرارداد گرفته شد، نگران است.
وزیر خارجه مصر در این نشست مجازی افزود: مصر با توجه به موفقیتی که در برگزاری دور اول کنفرانس بازنگری در قرارداد عدم توسعه سلاح هسته‌ای با هدف ایجاد منطقه‌ای عاری از این سلاح‌ها در سال ۲۰۱۹ حاصل شد و نیز نتایج مثبت و امیدبخش آن در دوره اول، اکنون نیز امیدوار است دوره آتی کنفرانس بازنگری در قرارداد عدم توسعه سلاح‌های هسته‌ای با تصویب یک سند نهایی متعادل که در آن بر عمل به تعهدات قبلی و در راس آنها ایجاد منطقه‌ای عاری از سلاح‌ هسته‌ای در خاورمیانه تاکید شده، موفقیت‌آمیز باشد.
انتهای پیام