استفاده از ظرفیت بسیج در حفاظت از آثار تاریخی
مهر
|
استانها
|
شنبه، 12 مهر 1399 - 12:05
مشهد ـ مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی از آمادگی برای استفاده از ظرفیت بسیج در حفاظت از آثار تاریخی این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل مکرمی فر صبح شنبه در دیدار با عباس ایمانی، معاون امور استانهای مرکز مقاومت بسیج وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی از آمادگی برای استفاده از ظرفیت بسیج در حفاظت از آثار تاریخی این استان خبر داد و
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی، بسیج را بازوی اجرایی حوزه حفاظت میراث فرهنگی عنوان کرد.
وی با بیان اینکه هم اکنون حفاظت از آثار تاریخی توسط یگان تخصصی حفاظت انجام می شود، ادامه داد: بر اساس تعاملات صورت گرفته، مقرر شده تا پایگاه مقاومت بسیج وزارت بخشی از خدمات کارشناسی اداره کل را بر اساس نیازها ما تامین کند.
مکرمی فر به تجهیز سرویس های بهداشتی و نمازخانه ها در مسیر جاده های استان با توجه به تردد میلیونی زائران و مسافران اشاره کرد.