خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آماده‌باش بیش از ۵۵۰۰ آمبولانس در طرح نوروزی ۹۸/ ۶۰۰ کمپ نوروزی در نقاط پرخطر ایجاد کرده‌ایم

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 22 اسفند 1397 - 11:50
کولیوند گفت: به دلیل اینکه ۶۰ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتری شهر‌ها رخ می‌دهد، بیش از ۶۰۰ کمپ نوروزی را در این نقاط ایجاد کرده‌ایم.
اورژانس،سازمان،كشور،نوروزي،كوليوند،آمبولانس،بهداشت،ارائه

رئیس سازمان اورژانس کشور خبر داد؛
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان به گزارش، پیر حسین کولیوند رئیس سازمان اورژانس کشور اظهار کرد: سازمان اورژانس با تعداد ۵۵۰۰ آمبولانس، ۴۱ فروند اورژانس هوایی، ۳۳۰ موتور آمبولانس و ۴۱ اتوبوس آمبولانس در طرح نوروزی ۹۸، آمادگی خدمت رسانی به هموطنان را دارد.
کولیوند در رزمایش بزرگ خدمات سفر نوروزی ۹۸، با اعلام این خبر افزود: اورژانس کشور برنامه‌های متنوعی را برای آسایش و آرامش هموطنان در نظر گرفته است.
وی با بیان اینکه سازمان اورژانس کشور درصدد است تا با استفاده از نهایت توان و ظرفیت خود و همچنین همکاری با سایر نهاد‌های مربوطه، تعداد مرگ و میر جاده‌ای کاهش پیدا کند، اظهار کرد: به دلیل اینکه ۶۰ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتری شهر‌ها رخ می‌دهد، بیش از ۶۰۰ کمپ نوروزی را در این نقاط ایجاد کرده‌ایم تا چنانچه تصادفی رخ داد، در لحظات اولیه، به مصدومان رسیدگی شده و تعداد مرگ و میر جاده‌ای کاهش پیدا کند.
نظارت وزارت بهداشت بر رستوران‌های بین جاده‌ای
کولیوند ادامه داد: در قالب بحث سلامت و پزشکی هم به همراه فعالیت‌های وزارت بهداشت، به ارائه خدمات می‌پردازیم و نظارت کاملی را بر رستوران‌های بین جاده‌ای هم از نظر مواد اولیه سالم و هم نحوه پخت و پز آن‌ها داریم.
رئیس سازمان اورژانس کشور در پایان، تاکید کرد: ارائه خدمات دندانپزشکی به علاوه سایر خدمات در شهرستان‌ها در نوروز ۹۸ به صورت جدی پیگیری می‌شود و دندانپزشکان ما آماده ارائه خدمات به مسافران نوروزی هستند.
انتهای پیام/