خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امام جمعه موقت بندرعباس: راه‌حل خروج کشور از فشار اقتصادی خودباوری و تکیه بر توان داخلی است

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 11 مهر 1399 - 15:54
گروه استان‌ها ـ امام جمعه موقت بندرعباس گفت: راه‌حل خروج کشور از تنگنای اقتصادی و حل مشکلات مردم تکیه بر توان داخلی و استفاده از تجربیات نمونه‌های موفق در این زمینه است.
جنگ،اقتصادي،بندرعباس،دشمن،ايران،تكيه،جمعه،ملت،تجربيات،موقت،ف ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین قنبر درویشی در خطبه‌های نماز جمعه بندرعباس اظهار داشت: دنیای استکبار علیه ملت ایران جنگ اقتصادی را آغاز کرده که ابعاد این جنگ به لحاظ روانی بسیار سنگین‌تر از ابعاد جنگ نظامی است.
وی افزود: جنگ دشمن به دنبال تضعیف شعارهای اساسی انقلاب است، در این بین اقتصاد و استقلال مهم‌ترین اهداف دشمن در جنگ تمام عیار فعلی هستند.
امام جمعه موقت بندرعباس گفت: دشمن در مرحله بعد از جنگ اقتصادی سعی دارد با استفاده از رسانه‌های خود موج ایجاد کند و نشان دهد ایران در برابر آنها شکست خورده است.
وی تصریح کرد: دشمن می‌خواهد با این جنگ روانی و اقتصادی آنچه می‌خواهد بر ملت ایران تحمیل کند و اهداف خود را به سرانجام برساند.
‌درویشی گفت: ملت ایران با تکیه بر فرامین اسلامی و آموزه‌های دینی می‌تواند از این جنگ سربلند بیرون بیاید، ما می‌توانیم با تقوا و اتکا به ذات خداوندی بر مشکلات فعلی فائق بیائیم.
وی ادامه داد: نمونه این تقوا و تکیه بر خدا را ما در ایام دفاع مقدس شاهد بودیم جایی که همه دنیا به کمک صدام و رژیم بعث آمدند اما در نهایت این انقلاب اسلامی بود که توانست پیروزمندانه در برابر این جنگ نابرابر ایستادگی کند و اجازه ندهد حتی یک وجب از خاک میهن هم به دست رژیم بعث اشغال شود.
امام جمعه موقت بندرعباس گفت: از دوران دفاع مقدس باید الگو گرفت و تجربیات آن زمان را در جنگ اقتصادی و فشار هما جانبه دشمن به کار برد.
وی افزود: انقلاب اسلامی در 4 دهه از عمر با برکت خود به الگویی برای سایر کشورهای آزادی خواه دنیا بدل شده و اگر امروز ما شاهد فشارهای مختلف هستیم به علت همین نقش تعیین کننده و اساسی در جهان است.
‌درویشی با تاکید بر اینکه نفوذ و مسئله نفوذ را باید جدی گرفت گفت: دشمنان ما همواره از راه‌های مختلف سعی در فشار و ضربه زدن به ملت هستند از این رو بایستی مراقب نفوذی‌ها بود.
وی در بخش دیگری از خطبه به حل مسائل و مشکلات داخلی اشاره کرد و ریشه حل تمام مشکلات کشور را در داخل و با تکیه بر توان جوانان ایران برشمرد و افزود: باید با تمام توان مسئولان کشور جهادی عمل کنند تا مردم فشار اقتصادی کمتری را متحمل شوند.
امام جمعه موقت بندرعباس گفت: در زمینه تکیه بر توان داخلی تجربیات خوبی خصوصا در شرکت‌های دانش بنیان داریم و باید از همین تجربیات در زمینه‌های مختلف اقتصادی و تولیدی بهره برد تا نهایتا کشور از این تنگنای اقتصادی خارج شود.
انتهای پیام/864/ش