خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رژیم صهیونیستی نافع مناقشه آذربایجان و ارمنستان است

مهر | استان‌ها | جمعه، 11 مهر 1399 - 15:44
نیر - امام جمعه شهرستان نیر گفت: «قره باغ» خاک اسلام است و در آزادسازی آن شکی نیست ولی در این مناقشه همه باید مراقب باشند تا منافع استکبار از جمله آمریکا و رژیم صهیونیستی تأمین نشود.
مناقشه،ارمنستان،باغ،آذربايجان،امنيت،قره،كشور،نعمتي،صهيونيستي ...

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام آیت نعمتی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه به مناقشه جمهوری آذربایجان و ارمنستان اشاره کرد و گفت: قره باغ خاک اسلام است و در آزادسازی آن شکی نیست ولی در این مناقشه همه باید مراقب باشند تا منافع استکبار از جمله آمریکا و رژیم صهیونیستی تأمین نشود.
وی به موضوع قره باغ و مناقشه اخیر جمهوری آذربایجان با ارمنستان اشاره کرد و گفت: قره باغ در جغرافیای اسلام و در خاک اسلام است و به طرفین مناقشه توصیه می‌کنیم مراقب دسیسه‌های رژیم صهیونیستی باشند.
امام جمعه شهرستان نیز با بیان اینکه در مناقشه اخیر ردپای رژیم صهیونیستی مشاهده می‌شود و بیشترین سود را استکبار جهانی به ویژه اسرائیل غاصب می‌برد، گفت: طرفین درگیر باید حواسشان جمع باشد تا گرفتار دام رسانه‌ها و حاشیه سازی ها نشوند.
رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان نیر از همسایگان کشورهای درگیر در قفقاز نیز خواست: بهتر است کشورهایی چون ایران، روسیه و ترکیه برای پایان دادن به این مناقشه، با میانجیگری بین آذربایجان، ارمنستان و گرجستان، با فراخواندن به مذاکره مانع فوران شعله‌های خانمان سوز جنگ شوند.
حجت الاسلام نعمتی لزوم آزادسازی قره باغ را یادآور شد و گفت: هر چند قرع باغ توسط ارمنستان اشغال شده و خاک آذربایجان است که باید آزاد شود، ولی محل مناقشه نیز نباید تبدیل به محل زور آزمایی بازیگران خارجی شود چرا که در این منازعه قطعاً منافع مردم آذربایجان و ارمنستان قربانی خواهد شد.
مدافعین امنیت کشور، قهرمانان مملکت هستند
امام جمعه شهرستان نیز در بخش دیگری از سخنان خود به هفته نیروی انتظامی نیز اشاره کرد و گفت: مدافعین امنیت کشورمان قهرمانان کشور هستند چرا که امنیت مهمترین عامل زندگی پایدار است و این نیروهای مخلص با ایثار خود آرامش و امنیت را در کشور برقرار می‌کنند.
حجت الاسلام نعمتی تصریح کرد: امنیت ما در سراسر کشور با وجود کشوهای ناامن در منطقه به خصوص در حوزه قاچاق و مسائل مذهبی، مدیون ایثار نیروی نظامی و انتظامی است.
در حال به روز رسانی...