خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز واکسیناسیون آنفلوآنزای معلولان و سالمندان بهزیستی

ایسنا | برگزیده، اجتماعی و حوادث | جمعه، 11 مهر 1399 - 12:37
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور از آغاز واکسیناسیون آنفلوآنزا در ۳۱۱ مرکز نگهداری سالمندان خبر داد.
واكسيناسيون،سالمندان،آنفلوآنزا،بهزيستي

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور از آغاز واکسیناسیون آنفلوآنزا در ۳۱۱ مرکز نگهداری سالمندان خبر داد.
به گزارش ایسنا، محمد نفریه در خصوص آغاز واکسیناسیون آنفلوآنزای سالمندان مستقر در مراکز بهزیستی، ضمن تبریک روز و هفته سالمندان گفت: مقارن با این ایام واکسیناسیون علیه بیماری آنفلوآنزا در مراکز تحت پوشش سازمان بهزیستی به ویژه سالمندان شروع شده است.
وی افزود: از چند روز گذشته واکسیناسیون علیه آنفلوآنزا در ۳۱۱ مرکز نگهداری سالمندان که ۱۳ هزار و ۸۹۶ سالمند را پذیرایی میکنند شروع شده است.
نفریه یادآور شد: در همین مدت در مراکز دیگر تحت پوشش سازمان بهزیستی که به صورت شبانه روزی از معلولان ذهنی، جسمی و حرکتی و بیماران روانی مزمن نگهداری می کنند و دیگر آسیب دیدگان اجتماعی که در مراکز شبانه روزی حضور دارند تحت پوشش واکسیناسیون آنفلوآنزا قرار گرفته اند.
انتهای پیام