سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدار وزیر دفاع آمریکا با رئیس‌جمهور الجزائر

فارس | بین‌الملل | جمعه، 11 مهر 1399 - 10:57
رئیس سازمان تروریستی پنتاگون در دومین ایستگاه سفر آفریقایی خود وارد الجزائر شد و با رئیس‌جمهور این کشور دیدار کرد.
الجزائر،ديدار،اسپر،آمريكا،رئيس،تونس،مارك

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا (رئیس سازمان تروریستی پنتاگون) روز پنج‌شنبه (دیروز) با «عبدالمجید تبون» رئیس‌جمهور الجزائر در مقر ریاست‌جمهوری این کشور دیدار کرد.
دفتر ریاست‌جمهوری الجزائر در بیانیه‌ای اعلام کرد که در این دیدار «السعید شنقریحه» رئیس ستاد ارتش الجزائر، سرتیپ «محمد بوزیت» مدیر کل امنیت خارجی وابسته به دستگاه اطلاعات و کاردار سفارت آمریکا در الجزائر حضور داشتند.
طبق گزارش وبگاه «العربی‌الجدید»، این دومین سفر یک مسئول نهاد نظامی آمریکا به الجزائر در یک هفته گذشته است و هفته قبل نیز «استفان تاونساند» رئیس فرماندهی نیروهای آمریکایی در آفریقا (افریکام) به الجزائر سفر کرد.
مارک اسپر روز چهارشنبه نیز در سفری به تونس با «قیس سعّید» رئیس‌جمهور تونس دیدار کرد.
اسپر در دیدار با مسئولان الجزائر روابط دو کشور و همکاری در زمینه‌های نظامی و امنیتی به ویژه مبارزه با تروریسم، امنیت منطقه شمال و ساحل آفریقا، تهدیدات امنیتی ناشی از پیآمدهای بحران لیبی، اوضاع بی‌ثبات مالی و تحرکات گروه‌های تروریستی در نیجر و مناطق ساحلی را بررسی کرد.
انتهای پیام/