خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جامعه را به سمت مهدی‌یاوری و مهدی‌باوری سوق دهیم

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 10 مهر 1399 - 22:19
گردهمایی شورای برنامه‌ریزی منطقه پنج کشور به میزبانی لرستان در خرم‌آباد آغاز به‌کار کرد.
كشور،لرستان،مهدويت،كشاورزي،گردهمايي،سخنراني،جنگ،جهاد،بنياد،ا ...

ایسنا/لرستان گردهمایی شورای برنامه‌ریزی منطقه پنج کشور به میزبانی لرستان در خرم‌آباد آغاز به‌کار کرد.
اولین گردهمایی شورای برنامه‌ریزی منطقه پنج کشور امروز دهم مهرماه با حضور مدیران بنیاد فرهنگی امام مهدی‌موعود(عج) استان‌های کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، کردستان، چهارمحال و بختیاری و کهکیلویه و بویر به میزبانی لرستان در سالن اجتماعات سازمان جهاد کشاورزی استان آغاز به‌کار کرد.
این گردهمایی با هدف تبادل‌نظر و هم‌اندیشی در باب مهدویت، فضای مجازی و نماز به‌عنوان اولین اجلاس منطقه‌ای کشور برگزار شده است که برنامه‌های این گردهمایی در لرستان شامل سخنرانی حجت‌الاسلام هبت‌الله هاشمی، مدیر بنیاد مهدویت لرستان، سخنرانی اسفندیار حسنی‌تبار، رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، پورفرجی، مدیر بنیاد مهدویت خوزستان و مدیر منطقه پنج کشوری، سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد، سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین نصوری، معاون فرهنگ آموزش و پژوهش بنیاد مهدویت کشور، سخنرانی سیدموسی خادمی، استاندار لرستان است و در پایان گردهمایی نیز مدیران منطقه پنج کشور به بحث و تبادل‌نظر پیرامون موضوعات جلسه خواهند پرداخت.
اسفندیار حسنی‌مقدم، رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان در این گردهمایی به جنگ اقتصادی دشمن و تحریم‌های ظالمانه آن‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: امروز با جنگ اقتصادی که به مراتب سخت‌تر از جنگ تحمیلی است مواجه هستیم که به‌نوعی می‌توان آن‌را یک جنگ تمام عیار دانست.
وی با بیان این‌که امروز که کشور ما در تمام بخش‌های اقتصادی با رشد منفی مواجه بوده است خوشبختانه در بخش کشاورزی رشد مثبت هشت درصدی داشته‌ایم، افزود: در شرایط تحریم و رکودی که کشور با آن مواجه است ۸۵ درصد از نیازهای غذایی مردم کشور در داخل کشور تامین می‌شود و این یک موفقیت بزرگ است چراکه کمتر کشوری در جهان است که همه نیازهای غذایی‌ مردمانش در داخل تامین شود.
حسنی‌مقدم با بیان این‌که حجم تولیدات کشاورزی در کشور ما قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بین ۲۴ تا ۲۵ میلیون تن بوده و اکنون به ۱۲۵ میلیون تن رسیده است، ادامه داد: تلاش ما به‌عنوان سربازان جبهه اقتصادی این است که کشور را در بیشتر محصولات کشاورزی به خودکفایی برسانیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان به تلاش‌های دشمن در راستای مبارزه با دین اسلام اشاره کرد و گفت: آن‌چه که استکبار جهانی را به افول و انحطاط کشانده اسلام، نماز، قرآن و مهدویت است که در این راستا دشمن یک جنگ نرم را علیه مقدسات اسلام به‌ویژه عاشورا و مهدویت در پیش گرفته است.
وی با بیان این‌که استکبار جهانی از تمام ابزار و امکانات علیه اسلام و ایران استفاده می‌کند، اضافه کرد: ضرورت دارد ما جامعه به‌ویژه نسل نوجوان و جوان جامعه را به‌سمت مهدی‌یاوری و مهدی‌باوری سوق دهیم و تلاش خود را برای معرفی امام مهدی‌موعود(عج) به جهانیان به‌کار بگیریم و برنامه‌های بلندمدت، میان‌مدت و کوتاه مدت در زمینه معرفی مهدویت و عاشورا تدوین کنیم و برای اقشار مختلف مردم اعم‌از کودکان، دانش‌آموزان، دانشجویان، کارکنان دستگاه‌های اجرایی و روستائیان و عشایر بسته‌های فرهنگی مهدویت تعریف کنیم.
انتهای پیام