خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 01 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسکو: در نشست شورای‌امنیت درباره برجام و خلیج‌فارس گفتگو می‌کنیم

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 10 مهر 1399 - 21:34
سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که در نشست آتی شورای‌امنیت در ماه اکتبر درباره برجام و خلیج‌فارس گفتگو خواهد شد.
منطقه،خليج،فارس،روسيه،بحث،ماريا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه امروز پنجشنبه در کنفرانس خبری خود اعلام کرد: در نشست آتی شورای امنیت سازمان ملل پیرامون وضعیت خلیج فارس بحث و بررسی می شود.
سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در این باره گفت: یکی از موضوعات اصلی، بحث درباره وضعیت خلیج فارس خواهد بود.
صحبت در این موضوع به دلیل روند رو به رشد بحران در منطقه است.
همچنین، اعمال فشار حداکثری آمریکا بر ایران و تلاش این کشور برای تضعیف اجرای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در ارتباط با برنامه هسته ای ایران نیز از موضوعات بحث نشست آتی است.
«ماریا زاخارووا» در این باره اضافه کرد: هدف از این نشست بررسی دقیق راه های ایجاد روابط منطقه ای بر اساس اصول همکاری متقابل و سودمند، با در نظر گرفتن منافع طرف های ذینفع است.
ما متقاعدیم که مفهوم امنیت جمعی روسیه در منطقه خلیج فارس می تواند به مبنایی قابل اعتماد برای شکل گیری جو اعتماد و یک معماری امنیتی واقعی فراگیر در منطقه تبدیل شود.