خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سماک: آزمون هنوز در تمرینات گروهی زنیت شرکت نکرده است

تسنیم | ورزشی | پنجشنبه، 10 مهر 1399 - 18:28
سرمربی زنیت سن‌‌پترزبوررگ آخرین وضعیت بازیکنان مصدوم تیمش از جمله سردار آزمون در آستانه جدال سنتی برابر اسپارتاک مسکو را تشریح کرد.
زنيت،سماك،سرگئي،مصدوم،قرعه

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سرویس رسانه‌‌ای باشگاه زنیت سن‌پترزبورگ؛ سرگئی سماک گفت: متأسفانه دژان لاورن، سردار آزمون و مالکوم که در بازی پیشین زنیت برابر اوفا مصدوم شده بود هنوز در تمرینات گروهی‌مان شرکت نکرده‌اند.
سرمربی تیم زنیت در ادامه افزود: در تمرین امروز باید شرایط بازیکنان مصدوم را مورد بررسی قرار دهیم و فردا تصمیم می‌گیریم کدام بازیکن می‌تواند برابر اسپارتاک بازی کند.
سرگئی سماک درباره قرعه‌کشی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا هم گفت: باید منتظر قرعه نهایی بمانیم تا ببینیم چه امکانی برای نمایش خوب‌مان در این رقابت‌ها وجود دارد.
به هر حال قرعه تیم‌ها تاثیر زیادی خواهد داشت.
تیم زنیت تا پایان هفته نهم لیگ برتر روسیه با 20 امتیاز صدرنشین جدول رده‌بندی است.
انتهای پیام/