خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهار آتش سوزی در بازارچه ساحلی بندر دیلم به روایت تصویر

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 10 مهر 1399 - 16:47
گروه استان‌ها- در آتش سوزی بازارچه ساحلی دیلم بیش از 200 واحد صنفی طعمه حریق شد که با تلاش نیروهای آتش نشانی دستگاه‌های مختلف اجرایی و امدادی آتش مهار و خاموش شد و به کسی آسیب نرسید.
ديلم،حادثه،امدادگران،حريق،وقوع

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دیلم، رئیس امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر شهرستان دیلم ظهر امروز با اشاره به وقوع حریق در بازارچه دیلم اظهار داشت:پس از وقوع آتش سوزی نیروهای امدادی به محل حادثه اعزام شدند و اقدامات لازم برای اطفاء حریق انجام دادند.
سیف‌اله غلامی افزود: امدادگران در قالب شش تیم امدادی دیلم و پایگاه امداد و نجات جاده‌ای عامری به همراه 2 دستگاه آمبولانس و نجات به محل حادثه اعزام شدند.
وی با اشاره به شعله‌ور شدن حریق به سبب وجود سازه‌های آتش‌زا مانند MDF خاطر نشان کرد: حدود 200 واحد صنفی در این بازارچه متاسفانه در آتش سوختند.
رئیس امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر شهرستان دیلم با بیان اینکه خوشبختانه این حادثه تلفات جانی نداشت گفت: علت وقوع حادثه در دست بررسی است.
در همین حال اقدامات و دستورات قضایی شهرستان دیلم برای دستگیری افراد مضنون صادر شده است.
انتهای پیام/190/ش