خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امیر جدید کویت: به حمایت از مسأله فلسطین متعهد هستیم

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 10 مهر 1399 - 14:35
امیر جدید کویت در تماس تلفنی با رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی «حماس» خطاب به وی گفت: ما در دوره جدید همچنان به حمایت از مسأله فلسطین متعهد هستیم.
شيخ،كويت،نواف،فلسطين

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس به صورت تلفنی با «شیخ نواف الاحمد جابر الصباح» امیر جدید کویت گفتگو کرد.
بر اساس این گزارش، اسماعیل هنیه در این گفتگوی تلفنی درگذشت شیخ صباح الاحمد جابر الصباح، امیر فقید کویت را تسلیت گفت.
هنیه با اشاره به مواضع ارزشمند امیر فقید کویت در حمایت از مسأله فلسطین، برای شیخ نواف آرزوی موفقیت کرد.
رئیس دفتر سیاسی حماس تاکید کرد که کویت تحت رهبری شیخ نواف همچنان نسبت به قضایای امت به ویژه قضیه فلسطین وفادار خواهد بود.
از سوی دیگر، شیخ نواف نیز تاکید کرد که کویت همچون گذشته به حمایت از مساله فلسطین پایبند خواهد بود.