خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

غیبت سرمربی تیم ملی در لیگ کشتی آزاد/مهربان: بعداز ظهر می آید

ایسنا | ورزشی | پنجشنبه، 10 مهر 1399 - 13:27
سرمربی تیم ملی کشتی به دلیل مشکلات شخصی نتوانست در رقابت های نوبت صبح روز نخست لیگ کشتی آزاد حاضر شود.
كشتي،آزاد،ملي،تيم،سالن

سرمربی تیم ملی کشتی به دلیل مشکلات شخصی نتوانست در رقابت های نوبت صبح روز نخست لیگ کشتی آزاد حاضر شود.
به گزارش ایسنا، رقابت های دور رفت گروه الف لیگ برتر کشتی آزاد از صبح امروز(پنج شنبه) در سالن ۱۲ هزار نفری آزادی و بدون حضور تماشاگران در حال برگزاری است.
در حالی که محسن کاوه مدیر تیمم ملی کشتی آزاد و ابراهیم مهربان مربی تیم ملی در جایگاه کمیته فنی این مسابقات حضور داشتند، غلامرضا محمدی سرمربی تیم ملی کشتی آزاد نتوانست در سالن حاضر شود.
ابراهیم مهربان در گفتگو با ایسنا، درباره علت غیبت سرمربی تیم ملی، اظهار کرد: وی به دلیل مشکلات شخصی که برایش بوجود آمد نتوانست صبح در سالن حاضر شود اما برای دیدارهای بعد از ظهر قطعا به سالن می آید تا ناظر رقابت ها باشد.
قطعا هیچ مشکلی در اینباره وجود ندارد.
به گزارش ایسنا، در دیدارهای امروز بعد از ظهر لیگ برتر کشتی آزاد تیم های استقلال و دانشگاه آزاد در دیداری حساس به مصاف هم می روند.
انتهای پیام