خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سر دسته کلاهبرداری 550 میلیارد ریالی در چهارمحال و بختیاری دستگیر شد

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 10 مهر 1399 - 12:21
گروه استان‌ها - فرمانده نیروی انتظامی استان چهارمحال و بختیاری گفت: سرباند کلاهبرداران استان که 550 میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بودند پس از متواری شدن، شناسایی و دستگیر شد.
كلاهبرداري،طلا،سكه،نفر،دروغين،شهركرد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، منوچهر امان‌الهی قبل از ظهر امروز در حاشیه دستگیری باند کلاهبرداری طلا و سکه شهرکرد، اظهار داشت: حدود دو ماه پیش 4 نفر با سوءاستفاده از اعتماد مردم و وعده‌های دروغین حاکی از سود سرشار و غیرعرفی بابت خرید طلا و سکه، اقدام به کلاهبرداری از 180 نفر کردند.
وی افزود: در مجموع مبلغ 550 میلیارد ریال شامل هزار و 500 سکه طلا، 15 میلیارد ریال وجه نقد و 15 کیلوگرم طلا از شهروندان کلاهبرداری شده بود.
فرمانده انتظامی استان چهارمحال و بختیاری بیان کرد: به محض مطرح شدن کلاهبرداری، این مسئله در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت و 3 نفر از باند دستگیر و اقدامات لازم انجام شد اما سرباندشان متواری شد که با پیگیر‌ی‌های لازم در یکی از استان‌های جنوبی کشور شناسایی و با اعزام تیم، سرباند نیز دستگیر شد.
امان‌الهی عنوان داشت: مواردی از این افراد وجود دارد که مردم نباید با وعده‌های دروغین فریب بخورند و باید با حساسیت نسبت به این‌گونه موارد موجب پیشگیری از اعمال مجرمانه و کلاهبرداری شوند.
انتهای پیام/7540/ ع