خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قراردادهای شهرداری خرم‌آباد ایراد دارند

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 10 مهر 1399 - 09:36
یک عضو شورای اسلامی شهر خرم‌آباد می‌گوید: قراردادهای شهرداری ایراد دارند.
شهرداري،شهر،عضو،شوراي،اسلامي

ایسنا/لرستان یک عضو شورای اسلامی شهر خرم‌آباد می‌گوید: قراردادهای شهرداری ایراد دارند.
مهرداد علی‌پناه در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: متاسفانه در قراردادهای شهرداری خرم‌آباد مشکلاتی وجود دارد که به ضرر شهرداری بوده و معلوم است که کار ایراد دارد.
وی تاکید کرد: باید مجموعه شهرداری این قراردادها را بازنگری و برای رفع آنها چاره‌اندیشی کنند.
علی‌پناه با بیان اینکه نمی‌دانیم چرا شهرداری در چنین مواردی دچار مشکل می‌شود، اضافه کرد: باید این ایرادات ریشه‌یابی و برای همیشه رفع شوند، چون شهر و شهروندان متضرر می‌شوند.
این عضو شورای اسلامی شهر خرم‌آباد یادآور شد: به‌عنوان مثال شهربازی کیو که آن‌همه مشکل با سرمایه‌گذار داشتیم، سرانجام اسفند ۹۸ برای راه‌اندازی مجدد کلنگ‌زنی شد اما در این مدت اتفاق خاصی رخ نداده و همچنان پروژه تعطیل است.
وی تصریح کرد: در تحویل زمین این شهر بازی کاستی‌هایی وجود دارد که سبب شده تا زمین چندین ماه دیرتر به پیمانکار واگذار شود و همین موضوع مشکلاتی ایجاد کرده است.
علی‌پناه افزود: همچنین پیمانکار تاکنون ضمانت‌نامه و نقشه اجرای کار را تحویل نداده و پروژه به همین راحتی متوقف شده است.
عضو شورای اسلامی شهر خرم‌آباد خاطرنشان کرد: چنین مواردی در برخی پروژه‌های دیگر نیز وجود دارد که سبب تضییع حقوق شهروندان و بیت‌المال شده است.
انتهای پیام