خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تونس و آمریکا "طرح نقشه راه" همکاری نظامی را امضا کردند

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 09 مهر 1399 - 22:30
تونس و آمریکا امروز، چهارشنبه سند "طرح نقشه راه" چشم‌اندازهای همکاری تونس و آمریکا در زمینه‌های دفاعی برای دهه آینده را امضا کردند.
تونس،آمريكا،نظامي،تقويت،دفاع،تاكيد،همكاري،وزير،كشور

تونس و آمریکا امروز، چهارشنبه سند "طرح نقشه راه" چشم‌اندازهای همکاری تونس و آمریکا در زمینه‌های دفاعی برای دهه آینده را امضا کردند.
به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، مذاکرات در تونس با مشارکت ابراهیم برتاجی، وزیر دفاع این کشور و مارک اسپر، همتای آمریکایی و دونالد بلوم، سفیر آمریکا در تونس و دیگر نظامیان تونسی و آمریکایی انجام شد.
در بیانیه‌ای آمده است، این طرح نقشه با هدف بالا بردن سطح آمادگی نیروهای مسلح تونس و تقویت توانمندی‌هایش، مقابله با تهدیدات و چالش‌های امنیتی است.
برتاجی در این جلسه گفت، آمریکا شریک ویژه تونس است و دو کشور دوست روابط تاریخی مستحکمی دارند.
او ابراز امیدواری کرد، این همکاری تقویت شده و زمینه‌های اعتماد متقابل توسعه یابد.
او به تلاش‌های سفارت آمریکا در تونس و کادر دیپلماتیک و نظامی آن در چارچوب تقویت همکاری دوجانبه نمونه در جهت خدمت به منافع مشترک دو کشور اشاره کرد.
وزیر دفاع تونس همچنین بر اهمیت حمایت آمریکا در زمینه امنیت مرزها، مشارکت در تقویت سامانه نظارت الکترونیکی در مرزهای جنوب شرقی و غربی تونس و در توسعه قابلیت‌های عملیاتی موسسه نظامی تاکید کرد.
در حالی که وزیر دفاع آمریکا نیز بر پایبندی کشورش در حمایت از تونس و افزایش قابلیت‌های نظامی و عملیاتی تونس در زمینه‌های امنیت مرزها، مقاومت در برابر تروریسم و آموزش و افزایش تمرین‌های نظامی مشترک تاکید کرد.
همچنین پایبندی آمریکا به تامین کمک‌های فنی، تجهیزات لجستیکی و تجهیزات نظامی متناسب با تهدیدات غیرمتعارفی که منطقه شاهد آن است از دیگر نکات مورد تاکید اسپر بود.
انتهای پیام