خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلخ ‎ترین روز کرونایی تبریز؛ 30 فوتی در یک شبانه‌روز/ حساسیت مردم و دستگاه‌ها کم شده است

فارس | برگزیده، استان‌ها | چهارشنبه، 09 مهر 1399 - 20:49
رئیس ستاد مبارزه با کرونای شهرستان تبریز گفت: تعداد فوتی های کرونایی در تبریز از تعداد فوتی های عادی پیشی گرفت متأسفانه آمار فوتی های ناشی از کرونا در شهرستان تبریز به شدت افزایش یافته و به بالای ۳۰ نفر در شبانه روز رسیده است.
تبريز،فوتي،شهرستان،آمار،نفر،اصناف،فرهنگ،روز

رئیس ستاد مبارزه با کرونای شهرستان تبریز گفت: تعداد فوتی های کرونایی در تبریز از تعداد فوتی های عادی پیشی گرفت متأسفانه آمار فوتی های ناشی از کرونا در شهرستان تبریز به شدت افزایش یافته و به بالای ۳۰ نفر در شبانه روز رسیده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، بهروز مهدوی امروز در جلسه هماهنگی نحوه ارتقاء اجرای پروتکل های بهداشتی و پیشگیری از کووید-۱۹ اظهار داشت: متأسفانه آمار فوتی های ناشی از کرونا در شهرستان تبریز به شدت افزایش یافته و به بالای ۳۰ نفر در شبانه روز رسیده است و این آمار بسیار نگران کننده بوده و سیر صعودی دارد.
وی خاطرنشان کرد: در اوایل سال که ورودی های شهرها کنترل و بسیاری از اماکن عمومی و اصناف تعطیل بود، روزانه کمتر از ۱۰ نفر فوتی داشتیم اما اکنون آمار مرگ و میر کروایی بیش از ۳۰ نفر در هر روز شده است و این در حالی است حساسیت دستگاهها و مردم نسبت به موضوع کاهش یافته و نوعی بی تفاوتی حاکم شده است.
رئیس ستاد کرونای شهرستان تبریز با تأکید بر نقش مهم اصناف و اتحادیه ها در فرهنگ سازی گفت: درخواست ما از دستگاه ها و اصناف، شروع روش های سختگیرانه و فرهنگ سازی بیشتر است.
چراکه تبریز نزدیک به ۵۰ درصد جمعیت استان را در خود جای داده است بنابراین این شهرستان در فرهنگ سازی و همچنین اقدامات پیشگیرانه می تواند الگویی برای تمام استان باشد.
فرماندار تبریز افزود: هنوز خبری قطعی در خصوص درمان این بیماری اعلام نشده است و ما راهی جز رعایت پروتکل ها، دستورالعمل ها و رعایت فاصله فیزیکی نداریم و اگر تعداد فوتی ها و بستری ها کاهش نیابد مجبور به بازگرداندن محدودیت ها و تعطیلی های اول سال هستیم.
انتهای پیام/60001/ح