۱۰ کرمانشاهی دیگر قربانی کرونا شدند
کرمانشاه- رئیس کمیته اطلاعرسانی ستاد مدیریت کرونای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از فوت ۱۰ کرمانشاهی مبتلا به کرونا در شبانهروز گذشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی محمدی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در شبانه روز گذشته ۵۰ مورد مثبت مبتلا به کرونا در استان بستری شدند که جمع موارد مثبت بستری به چهار هزار و ۶۰۶ نفر رسید و هماکنون ۴۶۷ بیمار مربوط به کرونا در مراکز درمانی استان کرمانشاه بستری هستند.
وی افزود: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۲۷ مورد بیمار مثبت سرپایی نیز در استان کرمانشاه شناسایی و جمع موارد سرپایی مثبت در استان به ۱۵ هزار و ۴۰۲ نفر رسید.
رئیس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: تعداد موارد فوت در اثر ابتلاء قطعی به ویروس کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در استان ۱۰ نفر است که از این تعداد سه مورد مربوط به شهرستان کرمانشاه و سه نفر مربوط به شهرستان صحنه، ۲ نفر مربوط به شهرستان اسلام آباد غرب و در شهرستانهای سنقر و کلیایی و هرسین نیز هر کدام یک نفر در اثر ابتلاء به کرونا جان خود را از دست دادند.
وی گفت: با احتساب موارد فوت در ۲۴ ساعت گذشته، مجموع جان باختگان در اثر ابتلاء به کرونا در استان کرمانشاه از ابتدای اپیدمی تاکنون به ۶۱۶ نفر رسید.
محمدی تصریح کرد: از ابتدای شروع اپیدمی تاکنون در استان ۱۲ هزار و ۹۹۴ نفر بستری و ۱۱ هزار و ۹۲۱ نفر نیز بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شدهاند.
گفتنی است، در ۲۴ ساعت گذشته ۱۱۹ بیمار جدید با علائم مشکوک به کرونا در بیمارستانهای استان کرمانشاه بستری شده و ترخیص ۹۸ نفر نیز از بیمارستان پس از بهبودی انجام گرفته است.