خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقابله با ساخت وسازهای غیر مجازدر استانهای شمالی/ضرورت تکمیل پروژه های نیمه تمام عمرانی کشور

ایسنا | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 09 مهر 1399 - 16:26
معاون وزیر کشور با بیان اینکه در سال پایانی دولت قرار داریم؛گفت: تکمیل پروژه های نیمه تمام و برگزاری منظم و مستمر کارگروه های استانی در اولویت برنامه‌ها قرار دارد.
كشور،عمراني،وزير،مسكن،معاون،ملي،طرح،جمالي،نژاد

معاون وزیر کشور با بیان اینکه در سال پایانی دولت قرار داریم؛گفت: تکمیل پروژه های نیمه تمام و برگزاری منظم و مستمر کارگروه های استانی در اولویت برنامه‌ها قرار دارد.
به گزارش ایسنا، مهدی جمالی نژاد در همایش معاونین عمرانی استانداری های سراسر کشور که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد با اشاره به اینکه در سال پایانی دولت باید شتاب بیشتری به فعالیت ها و پروژه های عمرانی در سراسر کشور دهیم،گفت: یکی از راهبردهای مهم که در دستور کار جدی دولت هم قرار دارد؛ طرح اقدام ملی مسکن است.
معاون عمرانی وزیر کشور با تاکید بر اینکه این طرح که به صورت ملی در سراسر کشور انجام می شود؛ باید بتواند بخش مهمی از نیاز مسکن اقشار مردم کشورمان را تامین کند.
وی افزود: برای پیشبرد این موضوع و جهت هماهنگی بهتر برنامه ها در استانداری های کشور بنا داریم نشستی مشترک با آقای اسلامی وزیر راه و شهرسازی برگزار کنیم.
معاون عمرانی وزیر کشور با اظهار اینکه در این نشست بنا داریم خلا ها و چالش های پیشبرد طرح اقدام ملی مسکن را شناسایی و نسبت به رفع این چالش ها اهتمام لازم را داشته باشیم.
جمالی نژاد عنوان کرد: یکی از موضوعات مهم در طرح اقدام ملی مسکن، مساله تفویض اختیارات لازم به استانداریهاست که باید در این خصوص تدابیر لازم را داشته باشیم.
معاون وزیر کشور در بخش دیگری از صحبت هایش به موضوعات تقویت زیرسازی های اربعین در استان های کرمانشاه، ایلام و خوزستان اشاره کرد و گفت: با اینکه امسال مراسم سفر اربعین را نخواهیم داشت اما این امر نباید مانع از این شود که پروژه های عمرانی و زیرسازی در این استان ها رها شود.
جمالی نژاد تاکید کرد: با توجه به در پیش بودن بارش ها و بارندگی ها در کشور در فصل پاییز و زمستان بایستی آمادگی مقابله و مهار بحران را داشته باشیم و تلاش کنیم با اقدامات پیشگیرانه نظیر لایروبی رودخانه ها از وقوع سیل و سیلاب جلوگیری کنیم.
انتهای پیام