خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نصب اولین دستگاه برف سنج اتوماتیک در پایتخت/تهران برای بارش‌های برفی آماده می‌شود

فارس | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 09 مهر 1399 - 13:09
شهردار منطقه 5 تهران از نصب اولین دستگاه برف سنج اتوماتیک شهر تهران خبر داد و گفت: تهران امسال زودتر برای بارش‌های برفی آماده می‌شود.
برف،سنج،دستگاه،تهران،بارش

فریدون حیدری، شهردار منطقه 5 تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شهری خبرگزاری فارس درباره نصب برف سنج در پایتخت اظهارداشت: نصب دستگاه برف سنج برای مناطق برف خیز طراحی شده و این دستگاه با هشدار به موقع، هنگام بارش برف در فصل زمستان، در مدیریت شرایط کمک می‌کند.
وی با اشاره به انجام هماهنگی‌ها و تمهیدات جهت بارش‌های برفی در پایتخت افزود: این اقدامات امسال زودتر صورت گرفته و دستگاه برف سنج اتوماتیک، در حال حاضر در فاز اول، ارتفاع و مقدار بارش برف را به طور آنلاین نشان می‌دهد.
شهردار منطقه 5 تهران گفت: ایستگاه‌های برف سنج برای پایش برخط میزان برف و ارسال به مرفوک (مرکز فرماندهی و کنترل) سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران طراحی شده است..
انتهای پیام/