خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برتری آماری جمعیت زنان سالمند در ایران

مهر | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 09 مهر 1399 - 12:02
رئیس اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت، به تشریح وضعیت سلامت جمعیت سالمند کشور پرداخت.
سالمند،جمعيت،كشور،شتي

به گزارش خبرنگار مهر، محسن شتی، روز چهارشنبه در نشست خبری که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، گفت: جمعیت سالمندی کشور با مسائل و مشکلات عدیده ای مواجه است که می‌بایست آنها را مورد توجه قرار داد.
وی با بیان اینکه جمعیت زنان سالمند کشور بیشتر از مردان سالمند است، افزود: بیشتر زنان سالمند کشور تنها زندگی می‌کنند که لازم است از آنها حمایت شود.
شتی ادامه داد: حدود ۱۰ درصد جمعیت کشور سالمند است و استان گیلان با ۱۳ درصد جمعیت سالمند، به عنوان سالمندترین استان کشور شناخته می‌شود.
رئیس اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت، با بیان اینکه سند ملی سالمندان تدوین شده و به تمام دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده است، افزود: اگر سالمند ما سالم پیر شوند، مشکلی با افزایش جمعیت سالمندی نخواهیم داشت.
تکمیل می شود…