خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امیر جدید کویت سوگند یاد کرد

فارس | برگزیده، بین‌الملل | چهارشنبه، 09 مهر 1399 - 12:01
منابع خبری گزارش دادند که امیر جدید کویت در پارلمان «الامه» این کشور سوگند یاد کرد.
كويت،امير،الاحمد،الصباح،كشور

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، پس از اعلام «نواف الاحمد الجابر الصباح»‌ به عنوان امیر جدید کویت، وی،‌ امروز (چهارشنبه)،‌ در پارلمان این کشور سوگند یاد کرد.
به گزارش پایگاه خبری شبکه «روسیا الیوم»،‌ نواف الاحمد به عنوان جانشین «صباح الاحمد الجابر الصباح» امیر فقید کویت در پارلمان این کشور سوگند یاد کرد.
به گزارش پایگاه خبری شبکه «الجزیره»، امیر جدید کویت با تأکید بر پندها و توجیهات امیر فقید این کشور بر تلاش در راستای برقراری امنیت، ثبات و شکوفایی کویت متعهد شده است.
پایگاه خبری شبکه «المیادین» نیز با پوشش بخش‌هایی از سخنان امیر کویت گزارش داد: «کویت، امروز، با شرایطی حساس و چالش‌های خطرناکی رو به روست».
دولت کویت، روز گذشته، در بیانیه‌ای اعلام کرد که نواف الاحمد الجابر الصباح ولی‌عهد این کشور جانشین برادرش صباح الاحمد الجابر الصباح امیر فقید این کشور شده است.
نواف الاحمد الصباح ۸۳ ساله که برادر ناتنی امیر فقید کویت است از سال ۲۰۰۶ ولی عهد شده بود.
او شانزدهمین امیر کویت است.
انتهای پیام/