خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرانجامِ ساخت ۱۷ ایستگاه جدید مترو/ افتتاح بزرگراه شهید بروجردی تا پایان سال

فارس | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 09 مهر 1399 - 09:18
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران با اشاره به سرانجام ساخت ۱۷ ایستگاه جدید مترو در پایتخت گفت: افتتاح بزرگراه شهید بروجردی تا پایان سال انجام می‌گیرد‌.
پايان،عليخاني،مترو،ايستگاه،حمل،نقل

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران با اشاره به سرانجام ساخت ۱۷ ایستگاه جدید مترو در پایتخت گفت: افتتاح بزرگراه شهید بروجردی تا پایان سال انجام می‌گیرد‌.
محمد علیخانی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شهری خبرگزاری فارس درباره سرانجام پروژه‌های عمرانی در پایتخت گفت: منابع مالی بخش زیادی از این پروژه‌ها به صورت غیر نقد است و از طریق تهاتر تأمین می‌شود و خوشبختانه بسیاری از این پروژه‌ها در حال انجام است.
البته نمی‌توان کتمان کرد که مشکلات اقتصادی باعث کندی کار شده است.
وی افزود: عملیات عمرانی بزرگراه شهید بروجردی ادامه دارد و تنها در چند نقطه از این پروژه معارضینی وجود داشت که شهرداری در حال برطرف کردن این مشکل هستند و به احتمال زیاد این پروژه تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد.
علیخانی گفت: در مورد پروژه‌های مترو نیز اتصال مسیر ۶ کیلومتری دولت‌آباد حرم عبدالعظیم در شهر ری که در دوره قالیباف، شهردار سابق 800 متر از تونل آن ساخته شده بود، در حال حاضر 3200 متر دیگر از تونل آن ساخته شده و تنها 2 کیلومتر دیگر باقی مانده که طبق برنامه باید تا پایان سال به اتمام برسد.
علیخانی ادامه داد: راه‌اندازی 12 ایستگاه جدید مترو تا پایان سال نیز توسط معاونت حمل و نقل شهرداری تهران وعده داده شده و تلاش می‌شود که این تعداد به 17 ایستگاه برسد.
انتهای پیام/