کشف 1000 عدد تجهیزات گوشی همراه در بناب
ایسنا
|
استانها
|
چهارشنبه، 09 مهر 1399 - 08:11
فرمانده انتظامی شهرستان بناب از کشف یک هزار عدد تجهیزات گوشی همراه قاچاق به ارزش 500 میلیون ریال خبر داد.

ایسنا/آذربایجان شرقی فرمانده انتظامی شهرستان بناب از کشف یک هزار عدد تجهیزات گوشی همراه قاچاق به ارزش 500 میلیون ریال خبر داد.
سرهنگ سهراب شفقی در این خصوص اظهار کرد: ماموران یگان امداد شهرستان هنگام گشت زنی در یکی از محورهای مواصلاتی، به یک دستگاه اتوبوس مسافربری مشکوک و آن را متوقف کردند.
وی با اشاره به اینکه در بازرسی از این اتوبوس توقیف شده تعداد یک هزار عدد تجهیزات گوشی همراه قاچاق کشف شد، تشریح کرد: برابر اعلام کارشناسان امر ارزش کالاهای مکشوفه 500 میلیون ریال برآورد شده است.
به نقل از مرکز اطلاعرسانی پلیس استان، وی خاطرنشان کرد: در این راستا یک نفر متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مقامات قضائی شد.
انتهای پیام