برخورد سلبی با موضوعات فرهنگی نتیجهای در پی ندارد
دبیر حزب مردم سالاری در خراسان رضوی گفت: برخورد سلبی با موضوعات فرهنگی هیچگاه به نتیجه نرسیده و ما باید فرهنگ استفاده درست از فضای مجازی را به مردم آموزش دهیم.

ایسنا/خراسان رضوی دبیر حزب مردم سالاری در خراسان رضوی گفت: برخورد سلبی با موضوعات فرهنگی هیچگاه به نتیجه نرسیده و ما باید فرهنگ استفاده درست از فضای مجازی را به مردم آموزش دهیم.
عطیه نیکجوانی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه اتخاذ سیاست فیلترینگ که همواره برای محدود کردن شبکههای اجتماعی مطرح میشود، اظهار کرد: فیلترینگ تجربهای شکست خورده به حسابمیآید زیرا بدیهی است که مردم بازهم به استفاده از فیلترشکنها روی میآورند.
به نظر من، درست نیست که بخواهیم از طریق فیلتر کردن این شبکهها محدودیتی برای انتقال اطلاعات ایجاد کنیم.
وی در ادامه با بیان اینکه مردم تمایل به استفاده از شبکههای مجازی بهجز فضاهای اطلاع رسانی داخلی دارند، گفت: این امر نشاندهندهی آن است که ما در اطلاع رسانی شفاف به مردم موفق نبودیم.
این فعال سیاسی اصلاحطلب اظهار کرد: در نتیجهی این مسئله، مردم به بسترهایی مثل تلگرام و اینستاگرام رجوع میکنند که ممکن است معایبی هم درپی داشته باشد، اما همهی اینها به موفق نبودن بستر شبکههای داخلی ما در اطلاع رسانی برمیگردد.
دبیر حزب مردمسالاری در خراسان رضوی بیان کرد: به نظرمن بحث فیلترینگ شبکههای مجازی بحثی است که باعث نارضایتی بیشتر بین مردم میشود، این کار نباید صورت بگیرد و بهجای آن باید به آسیبشناسی بپردازیم و ببینیم چه مشکلی در بستر اطلاعرسانی داخلی وجود دارد که مردم نمیتوانند به آنها اعتماد کنند و نیازمند به کسب اطلاعات از فضای مجازی هستند.
نیک جوانی با مقایسهی دو مرجع اطلاعرسانی روزنامه و فضای مجازی اظهار کرد: در دههی ۷۰ که روزنامهها فعال بودند، جوانان علاقهمند به مطالعهی روزنامهها بودند اما الان چرا رغبتی وجود ندارد؟
در وهلهی اول به دلیل اینکه ما در فضای مجازی اخبار را سریعتر دنبال کرده و میتوانیم از اتفاقاتی که میافتد مطلع شویم و دوم اینکه نظارتی که بر روزنامهها اعمال میشود و مسئولیتی که یک مدیرمسئول دارد، در شبکههای مجازی نیست.
عضو شورای مرکزی حزب مردمسالاری خاطرنشان کرد: بنابراین به نظر من فیلترینگ شبکههای مجازی یک بحث شکست خورده است و درآستانهی انتخابات، این اشتباه بزرگ را نمایندگان مردم در مجلس نباید مرتکب شوند، این مسئله تعامل مردم با حاکمیت را تحت تاثیر قرارداده و ایجاد نارضایتی عمومی میکند که در این برهه از زمان اصلا به نفع حکومت و کشور ما نیست.
ما به دنبال این هستیم که وفاق ملی را بیشتر کنیم .
وی در ادامه گفت: تصور نمیشود بحث فیلترینگ باتوجه به اینکه احتمال دور زدن آن توسط مردم وجود دارد محدود شود.
در دنیای امروزی نمیتوان دسترسی به اطلاعات را محدود کرد، علم آنقدر پیشرفت کرده که بالاخره راهکارهایی پیدا خواهد شد که مردم فیلترینگ را دور بزنند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب خاطرنشان کرد: همانطور که توییتر یک شبکهی مجازی فیلترشده است اما شاهد فعالیت اکثر مقامات رسمی و غیررسمی جمهوری اسلامی ایران در آن هستیم، آن وقت چه توقعی از شهروندان داریم تا از این شبکهها استفاده نکنند.
وی با تاکید بر اینکه برخورد سلبی با موضوعات فرهنگی هیچگاه موفق نبوده و ما باید فرهنگ استفادهی درست از فضایمجازی را به مردم آموزش دهیم، افزود: بسیاری از فرزندان ما از سنین پایین وارد شبکههای مجازی میشوند بنابراین باید فرهنگ استفاده از فضایمجازی را به فرزندان و خانوادهی خود آموزش دهیم.
نیکجوانی با اشاره به اینکه به جای فیلترینگ باید فرهنگسازی، پاسخگویی و شفافیت جایگزین آن شود، خاطرنشان کرد: اگر مردم ببینند مطالباتشان در روزنامهها و رسانههای رسمی مطرح میشود، مرجع رسمی دریافت اطلاعاتشان رسانههای رسمی و مجوزدار میشود اما زمانی که درمییابند اطلاعات مورد نیازشان در فضای مجازی راحتتر قابل دسترسی است طبیعی است که به این شبکهها روی میآورند.
انتهای پیام