سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رژیم صهیونیستی: درهای مسجدالاقصی از فردا باز می‌شود

فارس | بین‌الملل | چهارشنبه، 22 اسفند 1397 - 10:17
مسئولان صهیونیست از باز شدن درهای مسجد الاقصی به روی نمازگزاران فلسطینی ظرف چند ساعت آینده خبر دادند.
رژيم،مسجد،صهيونيستي،الاقصي

مسئولان صهیونیست از باز شدن درهای مسجد الاقصی به روی نمازگزاران فلسطینی ظرف چند ساعت آینده خبر دادند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، مقامات صهیونیست روز سه‌شنبه اعلام کردند که درهای مسجدالاقصی از فردا چهارشنبه به روی نمازگزاران فلسطینی باز می‌شود.
روزنامه عبری‌زبان «یدیعوت آحارانوت» به نقل از یکی از فرماندهان رژیم صهیونیستی در منطقه القدس گزارش داد که وی دستور داده درهای مسجد الاقصی از فردا صبح به روی نمازگزاران باز شود.
رژیم صهیونیستی صبح روز سه‌شنبه پس از ادعای آتش گرفتن یک مرکز امنیتی در اطراف مسجد الاقصی، دستوار داد تا همه ورودی‌های این مکان مقدس بسته شود.
پلیس رژیم صهیونیستی گفت که پس از آتش گرفتن یک مرکز پلیس رژیم صهیونیستی در صحن مسجدالاقصی، این رژیم تمام ورودی‌های این مسجد را بسته است.
برخی رسانه‌ها می‌گویند که دلیل این موضوع پرتاب یک بمب دست‌ساز به داخل این مرکز بوده است.
انتهای پیام/ح