خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نیازمند حمایت مسئولان برای ایجاد ۲ مرکز فناوری تخصصی هستیم

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 08 مهر 1399 - 21:55
زنجان-رئیس دانشگاه زنجان از ایجاد ۲ مرکز فناوری تخصصی خبر داد و گفت: برای تحقق این امر نیازمند حمایت مسئولان هستیم.
زنجان،استان،فناوري،دانشگاه،علمي،نخبگان،جزو،بنياد،تحصيل

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمحسن نجفیان عصر سه شنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان که با حضور معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در سالن پیامبر اعظم استانداری زنجان برگزار شد، با بیان اینکه امروز در عرصه‌ای قرار داریم که دانشگاه‌ها باید در راستای تبدیل علم و دانش به فناوری تلاش کنند، افزود: امروز همزمان با سفر معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور، شاهد تحقق صد درصدی مصوبات این سفر هستیم.
وی با تاکید بر اینکه فناوری، یکی از مهم‌ترین رویکردهای امروز دانشگاه‌های کشور و به تبع آن استان زنجان در کنار مواردی چون آموزش و پژوهش است، تصریح کرد: برای اینکه دانشجویان بعد از فارغ‌التحصیلی، با تجربه کافی وارد بازار کار شوند، لازم است تا در دوران تحصیل با مفاهیم کسب و کار آشنا شده و در داخل دانشگاه اقدام به راه‌اندازی شرکت دانش‌بنیان کنند.
رئیس دانشگاه زنجان با بیان اینکه دانشجویان جزو اقشاری هستند که قادرند گره‌های کشور در حوزه‌های مختلف از جمله نیاز به اشتغال، اقتصاد دانش‌بنیان و تولید باز کنند، ادامه داد: ۱۰ هزار و ۴۰۰ دانشجو در دانشگاه زنجان مشغول تحصیل هستند که ۴۰ درصد آنان در مقطع تحصیلات تکمیلی و ۹۱ رشته گرایش کارشناسی ارشد و ۴۱۵ هیئت علمی در این دانشگاه وجود دارد.
رئیس بنیاد نخبگان استان زنجان نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه زنجان جزو استان‌هایی است که از استعداد زیادی در حوزه سرمایه‌گذاری برخوردار است، اظهار کرد: برای اولین‌بار با معرفی ۲۴ نفر از اساتید دانشگاه‌ها در صدد تشکیل هسته‌هایی با عنوان طرح شهید احمدی‌روشن هستیم.
سیف‌الله رسولی با تاکید بر اینکه مدیران استان باید از ظرفیت بنیاد نخبگان در استان استفاده کنند، خاطرنشان کرد: این یکی از روش‌هایی است که می‌توان خدمات بهتری به شهروندان ارائه داد.