خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتصاب، حمل و نقل عمومی در سراسر آلمان را فلج کرد

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 08 مهر 1399 - 14:35
کارکنان حمل و نقل عمومی آلمان در اعتراض به عدم توافق با کارفرمایان برای افزایش دستمزدها از صبح امروز اعتصاب‌های گسترده‌ای را در سراسر این کشور آغاز کرده‌اند.
اعتصاب،آلمان،نقل،سراسري،كاركنان،حمل،عمومي

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "پاسایر نویه پرسه"، اعتصاب کارکنان بخش حمل و نقل عمومی از صبح امروز این بخش در مسیرهای نزدیک در سراسر آلمان را فلج کرده است.
جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید.
(کلیک کنید)
اتوبوس ها و قطارها از ساعات ابتدایی صبح امروز در بسیاری شهرها و مناطق آلمان متوقف شده اند.
این اعتصاب سراسری در بسیاری شهرهای آلمان از جمله برلین، هامبورگ، هانوفر، مگدبورگ، کیل و ارفورت برگزار شد.
همچنین در شهر مونیخ، کنستانز و فرایبورگ هم کارکنان حمل و نقل عمومی محلی (ÖPNV) می خواهند کار خود را متوقف کنند.
این اعتصاب سراسری حتی منجر به تعطیلی مدرسه ای در ایالت مکلنبورگ- فورپومرن شد چرا که دانش آموزان به دلیل کار نکردن اتوبوس ها و متروها به دلیل دوری مسیر نتوانستند به مدرسه بروند.
اتحادیه وردی آلمان در اعتراض به دستمزد حدود 87 هزار نفر از کارکنان بخش حمل و نقل عمومی از آن ها خواست که دست به اعتصاب سراسری بزنند.
تا به حال کارفرمایان این بخش با درخواست های تعرفه ای این اتحادیه مخالفت کرده اند.
انتهای پیام/