سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باز اجتماعی کردن زندانیان، کاهش آسیب‌ها را در پی دارد

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 08 مهر 1399 - 13:30
معاون دادستان عمومی و انقلاب بیرجند گفت: اگر کسی سرقت می‌کند در زندان و پس از زندان به صورت درست و دقیق باز اجتماعی شود، سرقت مجدد توسط او به شدت کاهش می‌یابد.
سرقت،بهزيستي،معاون،زندان،بيرجند،دادستان،بسيج،پيشگيري،مسائل،ا ...

ایسنا/خراسان جنوبی معاون دادستان عمومی و انقلاب بیرجند گفت: اگر کسی سرقت می‌کند در زندان و پس از زندان به صورت درست و دقیق باز اجتماعی شود، سرقت مجدد توسط او به شدت کاهش می‌یابد.
علی دادگر، امروز سه شنبه 8 مهرماه در اولین جلسه کارگروه پیشگیری از سرقت خراسان‌جنوبی، اظهار کرد: بر اساس قوانین، نیروهای بسیج در جرائم مشهود چون همین سرقت می‌توانند ورود پیدا کرده و موارد را به ضابطین دادگستری اعلام کنند.
به گزارش ایسنا، وی افزود: در راستای کاهش سرقت در خراسان‌جنوبی می‌توانیم از کمک نیروهای بسیج با توجه به گشت‌هایی که دارند، استفاده کنیم.
معاون دادستان عمومی و انقلاب بیرجند تصریح کرد: علاوه بر بسیج از گروه‌های امر به معروف و ناهیان از منکر نیز می‌توانیم استفاده کنیم و به کسانی که سهل‌انگارانه اموال خود را بدون حفاظت رها می‌کنند، تذکر دهیم.
دادگر با بیان اینکه اگر کسی سرقت می‌کند در زندان و پس از زندان به صورت درست و دقیق باز اجتماعی شود سرقت مجدد توسط او به شدت کاهش می‌یابد، ادامه ‌داد: ۹۰ درصد سرقت‌ها توسط معتادین رخ می‌دهد.
وی اظهار کرد: در این راستا می‌توانیم از ظرفیت شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و بهزیستی و اداره کل زندان‌ها نیز برای مدیریت این مسئله بهره بگیریم.
معاون دادستان عمومی و انقلاب بیرجند ادامه داد: در مورد افرادی که بدون پروانه کسب نسبت به خرید ضایعات اقدام می‌کنند، در وهله اول تذکر داده می‌شود و در مرحله دوم نیز اقدام به پلمپ محل خواهد شد.
اعظم احمدی شادمهری، معاون توسعه پیشگیری بهزیستی خراسان‌جنوبی نیز در این جلسه اظهار کرد: بسیاری از افراد فقیر و مستمند به واسطه مسائل دینی و فرهنگی و رعایت قیود حلال و حرام از دزدی اجتناب می‌کنند.
وی افزود: سرقت همیشه به واسطه مسائل مالی و فقر رخ نمی‌دهد؛ بلکه گاهی ذهن ناخودآگاه افراد و مسائل روحی و روانی از یک فرد سارق می‌سازد.
معاون توسعه پیشگیری بهزیستی خراسان‌جنوبی خاطرنشان کرد: جمع‌آوری معتادان متجاهر وظیفه بهزیستی نبوده و بر عهده ناجا است و ما در مجموعه بهزیستی دوره‌های مهارت‌های زندگی و خود اشتغالی و مشاوره را برای معتادان بهبود یافته داریم.
احمدی شادمهری یادآور شد: اگر می‌خواهیم جامعه و افرادی سالم و به دور از آسیب‌های اجتماعی داشته باشیم، باید فرهنگ و باورهای دینی را به دور از شعار زدگی و ظاهرگرایی به افراد منتقل کنیم.
انتهای پیام