خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ساخت نخستین انیمیشن در ۵۰۰۰ سال پیش توسط یک هنرمند ایرانی + فیلم

باشگاه خبرنگاران | چند‌رسانه‌ای | سه شنبه، 08 مهر 1399 - 12:01
پنج هزار سال پیش یک هنرمند ایرانی توانسته با ایده‌ای تازه و خلاقانه برای نخستین بار در جهان روی یک جام سفالین، انیمیشن بسازد.
سوخته،منطقه،شهر،اورل

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، شهر سوخته یکی از مهم‌ترین محوطه‌های تاریخی ایران است؛ خرابه‌هایی در حوالی زابل امروز، به جامانده از شهری که پنج هزار سال پیش در اوج شکوه و زیبایی بوده است.
اهمیت این منطقه با بررسی‌های «اورل اِشتین» باستان‌ شناس مجارستانی‌‌ در سال ۱۳۱۷ مشخص شد و مهم‌ترین کشفیات شهر سوخته به سرپرستی سیدمنصور سیدسجادی در ۱۳۷۶ انجام گرفت.
در این سال‌ها آثار بسیاری از جمله یک جام سفالین به ارتفاع ۱۰ سانتی‌متر که پنج تصویر از یک بز و درخت روی آن نقش بسته و با چرخاندنش، هدف سازنده که ساخت انیمیشن یا پویا نمایی بوده، در این منطقه یافت شده است.
تلاش این هنرمند گمنام در پنج هزار سال پیش ایده‌ای بسیار تازه و خلاقانه بوده است.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/