مبارزه با فساد هزینه دارد، باید برای مبارزه با فساد آبرو گذاشت
وزیر پیشنهادی صمت گفت: مبارزه با فساد هزینه دارد، باید برای مبارزه با فساد آبرو گذاشت. من هنوز وزیر نشدم اما تخریب ها شروع شده است.

رزمحسینی در صحن علنی:
به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا رزمحسینی، وزیر پیشنهادی صمت در صحن علنی امروز (سهشنبه، ۸ مهر) مجلس شورای اسلامی با اشاره به شرایط تحریمی و سخت کرونایی کشور در توضیح برنامههای کاریاش گفت: تلاش شده برنامهها مبتنی بر احکام برنامه ششم، اسناد بالادستی، سیاستهای اقتصاد مقاومتی و اسناد وزارت صمت باشد.
وی تأمین کالاهای اساسی را به عنوان یکی از برنامههایش برشمرد و گفت: امروز سفره مردم خالی شده، ما شرمنده مردمی هستیم که وفادار انقلاب و نظام بوده و پای آن ایستاده اند.
یکی از برنامه هایم تامین کالاهای اساسی مردم، تنظیم و مدیریت بازار همراه با نظارت و کنترل آن با مشارکت اصناف و بازاریان است.
وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت اصلاح سیاستهای تنظیم بازار و کوتاه کردن دست دلالان و واسطه گران را باعث مقابله با افزایش بی رویه قیمت کالاها دانست و گفت: باید با التهاب در بازار مقابله کرد تا به افزایش قیمتها دامن زده نشود.
وی افزود: در حوزه صنعت برنامهام استفاده از ظرفیت خالی واحدهای صنعتی است که اکنون برخی واحدها با ۳۰ تا ۴۰ درصد ظرفیت کار میکنند.
باید شهرکهای صنعتی احیا شده و دوباره راه بیفتند که نتیجه آن افزایش فرصتهای شغلی است.
تلاش میکنم نیازهای اولیه واحدهای صنعتی تامین شود.
رزم حسینی حمایت از شرکتهای دانش بنیان را به عنوان یکی از برنامه هایش برشمرد و گفت که باید به سمت استخراج درست از معادن حرکت کرد.
همچنین برنامهای برای مقابله با گرانی فولاد داریم.
در خصوص خودرو هم مردم این روزها گرفتار شدند، انحصار در خودرو وجود دارد و رقابت پذیری نداریم که این باعث بالا رفتن قیمت تمام شده میشود.
باید به موضوع ساخت قطعات خودرو در داخل کشور توجه شود که بخشی از گرانیها به این خاطر است.
با کمیسیون صنایع در این باره همکاری لازم را خواهم داشت.
رزم حسینی درباره برنامه اش برای معادن گفت: اکتشافات در معادن در کل کشور به ۱۰ درصد میرسد.
مطالعات تفصیلی اکتشافات و فعال کردن معادن غیر فعال و جلوگیری از رانت خواری را در دستور کار دارم.
درباره تجارت داخلی و خارجی باید به سمت حذف فرآیند مجوزها و تهاتر کالاهای ضروری در مقابل صادر کنندگان کالا رفته و از واردات غیر ضروری جلوگیری شود.
ما در شرایط جنگ اقتصادی هستیم.
باید از واردات غیر ضروری جلوگیری کرد.
همچنین لازم است از ظرفیت کشورهای همسایه بهره گرفت.
تجربه استانداری خراسان رضوی را دارم که بالغ بر دو میلیارد دلار صادرات به کشورهای همسایه داشته، این ظرفیت برای سایر استانها هم وجود دارد.
وزیر پیشنهادی صنعت، معدن، تجارت با تاکید بر لزوم وجود مدیریت جهادی و نه مدیریت باند بازی و شکستن انحصارات در واردات و حتی صادرات گفت: باید برای حذف امضاهای طلایی برنامه ریزی کرد و برای مبارزه با فساد آبرو گذاشت.
ما هنوز نیامده تخریب میشویم.
به هر حال مبارزه با فساد هزینه دارد.
قطعا با رانت خواری مبارزه میکنیم و حذف امضاهای طلایی در دستور کار است.
مدیریت توصیهای نداریم بلکه باید مدیریت در دست افراد متخصص و کارشناس باشد.
در حال تکمیل/