خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توزیع روزانه 500 تن آرد در نانوایی‌های استان مرکزی/پرداخت 88 درصد مطالبات گندمکاران

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 08 مهر 1399 - 10:08
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی گفت: ماهانه حدود 15هزار تن و روزانه حدود 500 تن آرد در نانوایی های استان مرکزی توزیع می‌شود که بیشترین آن مربوط به نانوایی لواش است.
نانوايي،استان،مركزي،آرد،تن،غله

ایسنا/مرکزی مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی گفت: ماهانه حدود 15هزار تن و روزانه حدود 500 تن آرد در نانوایی های استان مرکزی توزیع می‌شود که بیشترین آن مربوط به نانوایی لواش است.
غلامرضا ملکی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: خرید تضمینی گندم از کشاورزان تا پایان مهرماه ادامه دارد، اما در حال حاضر کشاورزان به دلایل مختلف مراجعه‌ای برای فروش ندارند.
هر کیلو گندم از کشاورزان به قیمت دو هزار و 500 تومان خریداری می‌شود.
وی افزود: تاکنون 88 درصد تسویه حساب گندمکاران انجام شده و 12 درصد باقی مانده نیز در اسرع وقت پرداخت می‌شود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی تصریح کرد: حدود دو هزار نانوایی در سطح استان مرکزی فعالیت دارند که 60 درصد شهری و مابقی روستایی هستند.
ملکی ادامه داد: ماهانه حدود 15 هزار تن و روزانه حدود 500 تن آرد در سطح نانوایی های استان توزیع می‌شود که بیشترین سهمیه به ترتیب مربوط به نانوایی های لواش، سنگک و بربری است.
وی اضافه کرد: با توجه به تاکیدات سازمان صمت، نانوایی ها باید ترازو در محل نانوایی داشته باشند و در صورت تخطی از این موضوع قطعا این سرپیچی در سهمیه آنها لحاظ خواهد شد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی خاطرنشان کرد: در حال حاضر سه نوع آرد در نانوایی های استان توزیع می‌شود، نانوایی آزادپز در استان وجود ندارد و تمام نانوایی‌ها از آرد یارانه‌ای استفاده می‌کنند البته قیمت یارانه‌ای متناسب با نوع نانوایی کمی متفاوت است.
انتهای پیام