خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

این لالیگا دیدنی است ؛ کومان فقط دپای را می‌خواهد / نگاهی به مطبوعات اسپانیا

فارس | ورزشی | سه شنبه، 08 مهر 1399 - 09:29
مطبوعات ورزشی اسپانیا با توجه به درخشش رئال مادرید، بارسلونا، سویا و اتلتیکومادرید نوید یک فصل جذاب را دادند.
بارسلونا،مادريد،رئال،لاليگا،نوشت،آنسو،اسپانيا،سويا،زيدان،تيتر

مطبوعات ورزشی اسپانیا با توجه به درخشش رئال مادرید، بارسلونا، سویا و اتلتیکومادرید نوید یک فصل جذاب را دادند.
به گزارش خبرگزاری فارس، مطبوعات ورزشی اسپانیا در روز (سه شنبه 8 مهر – 29 سپتامبر) از مهمترین اتفاقات فوتبالی لالیگا صحبت کردند.
روزنامه‌های معتبر اسپانیا از چالش سخت ستاره رئال، فصل درخشان لالیگا، قرارداد آنسو فاتی و ممفیس دپای صحبت کردند.
بررسی روزنامه‌های روز گذشته را نیز می‌توانید در اینجا بخوانید.
مارکا در تیتر امروز خود به جانشین «تونی کروس» اشاره کرد.
ستاره آلمانی رئال مادرید مشخص شد که 2 هفته به دلیل مصدومیت از میادین دور است و زیدان یک چاره بیشتر ندارد.
مارکا چاپ مادرید با تیتر «چالش بزرگ فده والورده» از نقش اساسی هافبک زیدان نوشت.
او باید جانشین خوبی برای کروس در 2 بازی آینده رئال مادرید باشد.
ماه آینده ال‌کلاسیکو نیز برگزار می‌شود و این بازیکن می‌تواند با درخشش در این بازی‌ها خود را برای بودن در ترکیب اصلی رئال مقابل بارسلونا به زیدان تحمیل کند.
آ.اس چپ مادرید با تیتر «این لالیگا پیشرفت کرده» از یک فصل دیدنی در فوتبال اسپانیا نوشت.
تمام تیم‌ها اولین بازی خود را در لالیگا به ثبت رساندند و مشخص شد تیم‌های رئال مادرید، بارسلونا، اتلتیکومادرید و سویا می‌توانند برای قهرمانی بجنگند.
اتلتیکومادرید با درخشش لوئیس سوارس یک تیم قدرتمند شده و سویا نیز با هدایت لوپتگی می‌تواند دردسر ساز شود.
بنابراین پایان لالیگا می‌تواند متفاوت باشد.
موندو دپورتیوو چاپ بارسلونا از اهمیت تمدید قرارداد با «آنسو فاتی» نوشت.
در اینجا می‌توانید داستان کامل آنسو فاتی و سرنوشت سخت و عجیب زندگی او را بخوانید.
موندو در گزارش خود مدعی شد که آنسو فاتی می‌خواهد تا سال 2024 با بارسلونا توافق کند.
اسپورت چاپ بارسلونا نیز از «ممفیس دپای» به عنوان خواسته بزرگ کومان نام برد.
این رسانه نوشت که شماره «9» کومان، ستاره هلندی است.
این رسانه نوشت که سرجینیو دِست و اریک گارسیا نیز در آستانه انتقال به بارسلونا خواهند بود.
ریکی پوچ نیز در راه پورتو و رسیدن به تیم طارمی است.
می‌توانید در اینجا بخوانید.
انتهای پیام/