خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش ۶۰ درصدی صادرات از گمرکات گلستان/۱۰میلیون دلار کالا وارد شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 08 مهر 1399 - 09:17
گرگان- مدیرکل گمرکات گلستان گفت: در ۶ ماهه ابتدای امسال ۷۲ هزار تن کالا به ارزش ۴۷ میلیون و ۴۰۰ هزار دلار از گمرکات استان صادر شده است.
درصد،گمركات،تركمنستان،كالا،ارزش

سید ابراهیم حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به شیوع کرونا و عدم ترانزیت کالا اظهارکرد: در ۶ ماهه ابتدای امسال ۷۲ هزار تن کالا به ارزش ۴۷ میلیون و ۴۰۰ هزار دلار از گمرکات استان صادر شده که از نظر وزنی ۶۰ درصد و از نظر ریالی ۲۶ درصد کاهش داشته است.
وی افزود: لبنیات، پلی استایرن، پریفرم و رب گوجه فرنگی در صدر کالاهای صادراتی گلستان بوده که به کشورهای ترکمنستان، عراق، افغانستان و قزاقستان صادر شده است.
حسینی بیان کرد: طی این مدت چهار میلیون تن کالا به ارزش ۱۰ میلیون و ۶۰۰ هزار دلار از کشورهای ترکمنستان، ترکیه و چین از طریق گمرک مرزی اینچه برون وارد کشور شده که از نظر وزنی ۷۲ درصد و از نظر ارزش ریالی ۶۳ درصد کاهش را نشان می دهد.
وی گفت: عمده کالاهای وارداتی خط تولید، روغن سویا و غیره بوده که از کشورهای ترکمنستان، ترکیه و چین وارد شده است.
مدیر کل گمرکات گلستان بیان کرد: درآمد گمرکات استان هم طی این مدت ۱۲۳ میلیارد و ۴۳۵ میلیون ریال بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۷ درصد کاهش داشته است.