خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پسر ترامپ به بایدن متلک انداخت

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 08 مهر 1399 - 08:54
پسر ارشد ترامپ می‌گوید رقیب دموکرات پدرش پیرتر و ناتوان‌تر از آن است که از عهده وظایف ریاست‌جمهوری براید.
بايدن،ساعت،مناظره،جونيور،دموكرات،جو

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فاکس نیوز، «دونالد ترامپ جونیور» پسر ارشد رئیس‌جمهور آمریکا، در آستانه برگزاری نخستین مناظره انتخابات ۲۰۲۰، تلاش کرد تا از طریق مقایسه، شانس «جو بایدن» رقیب دموکرات پدرش را کاهش دهد.
وی در این باره گفت: پدرم دیشب تا صبح در کاخ سفید مشغول کار بود؛ شک دارم بایدن قادر به انجام عمل مشابه باشد.
ترامپ جونیور افزود: بایدن باید در مناظره خوب باشد چون نیم قرنی است که این کار را انجام می‌دهد.
فقط نگرانم او برای ۲۲ ساعت باقی‌مانده روز کم نیاورد (با توجه به اینکه مناظره فقط ۲ ساعت است).
ریاست جمهوری کار یک ساعت، دو ساعت یا چهار روز در میان نیست (بلکه دائمی است).
به گزارش مهر، ترامپ و خانواده‌اش می‌کوشند با توجه به کهولت سن بایدن، او را به لحاظ جسمی و ذهنی، ناتوان از اداره کشور جلوه دهند و «جو خواب‌آلود» کنایه‌ای است که آنها اغلب برای زیر سوال بردن توانایی‌های نامزد دموکرات به کار می‌برند.
ابتلا به آلزایمر و استفاده از مواد مخدر هم از اتهامات خانواده ترامپ علیه بایدن است.