خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 11 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لپ تاپ های دل با پردازنده های جدید اینتل به روز شد

فارس | دانش و فناوری | سه شنبه، 08 مهر 1399 - 08:21
شرکت دل لپ تاپ های 13 اینچی ایکس پی اس خود را با استفاده از پردازنده های نسل یازدهم اینتل به روز کرد.
لپ،تاپ،رم،13،سيستم،مگاهرتزي

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از انگجت، قرار است لپ تاپ های به روزشده دل طی هفته جاری در آمریکا و کانادا و سپس در بقیه نقاط دنیا عرضه شوند.
لپ تاپ های به روزشده به ترتیب از سری XPS 13 2-in-1، XPS 13 و XPS 13 Developer Edition هستند و از فناوری منحصر به فرد شارژ سریع هم برخوردارند.
این لپ تاپ ها با یک بار شارژ تا نه ساعت کار می کنند و در عرض یک ثانیه از حالت خواب به حالت عادی برمی گردند.
هر سه سیستم مجهز به پرت های تاندربلت 4 بوده و حافظه آنها از رم های LPDDR4x و 3733 مگاهرتزی به رم های 4267 مگاهرتزی ارتقا یافته است.
همچنین رم 32 گیگابایتی بر روی لپ تاپ های مذکور نصب شده است.
مدل 2-in-1 این لپ تاپ دارای دوربین مادون قرمز است و از سیستم شناسایی چهره ویندوز هلو پشتیبانی می کند.
قیمت ساده ترین مدل این لپ تاپ ها 1249 دلار است و امکان نصب سیستم عامل اوبونتو بر روی آنها در صورت خواست مشتری وجود دارد.
انتهای پیام/