خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۱ موکب سلامت در آذربایجان غربی دایر شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 08 مهر 1399 - 07:04
ارومیه - مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات در استان آذربایجان‌غربی گفت:موکب‌های حسینی امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا و لغو مراسم اربعین در داخل استان خدمات‌رسانی می‌کنند.
موكب،استان،سلامت،رساني،حرمين

سیدحسن حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص راه اندازی موکب‌های سلامت همزمان با اربعین در آذربایجان غربی اظهارکرد: امسال ۲۱ موکب از استان برای خدمات رسانی به مردم آماده شده است و در ۴ محور سلامت، مهربانی، عاطفه‌ها و حرمین در داخل استان خدمات رسانی می‌کنند.
وی ادامه داد: موکب سلامت در بخش ارائه خدمات بهداشتی و پیشگیرانه در سطح استان فعالیت خواهد داشت و موکب مهربانی نیز کمک‌های معیشتی مردمی را برای کمک به آسیب‌دیدگان کرونا جمع‌آوری می‌کند.
حسنی همچنین به فعالیت موکب عاطفه‌ها اشاره کرد و گفت: موکب عاطفه‌ها برای کمک به دانش‌آموزان بی‌بضاعت راه‌اندازی شده است و بسته‌های آموزشی و لوازم مورد نیاز را خریداری کرده و در اختیار نیازمندان قرار می‌دهد.
مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات در استان آذربایجان‌غربی اضافه کرد: موکب حرمین هم با هدف جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای بازسازی عتبات عالیات راه‌اندازی شده است.
وی با بیان اینکه تاکنون هیچ موکبی از استان به سمت مرز کشور عراق نرفته است گفت: موکب‌های آذربایجان‌غربی در داخل استان خدمات رسانی را آغاز کرده‌اند و تمامی خدمات بهداشتی و درمانی و سایر خدمات این موکب‌ها رایگان و با حمایت خیران انجام می‌گیرد.