خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لیورپول ۳

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | سه شنبه، 08 مهر 1399 - 00:41
هفته سوم لیگ برتر فوتبال انگلیس با پیروزی خانگی تیم لیورپول برابر آرسنال به پایان رسید.
ليورپول،دقيقه،گل،آرسنال

در این بازی ابتدا "الکساندر لاکازت" در دقیقه ۲۵ آرسنال را با یک گل پیش انداخت، اما سه دقیقه بعد "سادیو مانه" گل تساوی لیورپول را زد و پس از او "اندرو رابرتسون" در دقیقه ۳۴ دروازه آرسنال را برای بار دوم گشود ، سپس "دیوگو ژوتا" گل سوم لیورپول را در دقیقه ۸۸ به ثمر رساند و بازی با نتیجه ۳بر یک به سود میزبان به پایان رسید.
لیورپول که در آستانه شروع فصل جدید در سوپرجام برابر توپچی‌ها (لقب آرسنال) شکست خورده بود، با این پیروزی از حریف لندنی انتقام گرفت.
در پایان هفته سوم لیگ برتر فوتبال انگلیس تیم‌های لسترسیتی، اورتون و لیورپول با ۹ امتیاز و به دلیل تفاضل گل در رتبه‌های اول تا سوم جدول رده بندی قرار گرفته اند.
بیشتر بخوانید