خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گردشگری روستایی استان توسعه می یابد/افتتاح بازارچه صنایع دستی

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 07 مهر 1399 - 18:14
یاسوج‌- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: هدفگذاری توسعه گردشگری روستایی استان انجام شده است.
صفايي،استان،گردشگري،اظهار،خبر،ياسوج،دستي،ميراث،پروژه،صنايع،اشاره

به گزارش خبرنگار مهر، مجید صفایی عصر دوشنبه در نشست با خبرنگاران، افزود: شعار امسال هفته گردشگری توسعه روستایی بوده و جلوگیری از مهاجرت‌ها و توسعه اشتغال گردشگر محور در این راستا دیده شده است.
وی از ثبت دو روستای الگن و المور در حوزه بوم گردی خبر داد و گفت: توزیع اعتبار مناسبی با محوریت شهرستان‌ها خواهیم داشت.
مدیرکل میراث فرهنگی استان با تاکید بر اجرای دهها پروژه زیرساختی، گفت: تحولات بزرگی در استان خواهیم داشت.
صفایی با بیان اینکه برنامه‌های کاری ما در سه حوزه تخصصی است، اظهار کرد: سال جاری طرح‌های متعدد گردشگری با محوریت روستایی هدفگذاری شده و اجرایی خواهد شد.
صفایی با اشاره به سال جهش تولید، اظهار کرد: ۳۰ طرح در سال جهش تولید با محوریت استان به تأیید رسیده که ۹ پروژه مربوط به میراث فرهنگی است.
وی از تصویب ۱۰۳ میلیارد تومان اعتبار برای بخش گردشگری و زیرساخت آن در استان خبر داد و گفت: تفاهم نامه‌ای با این محور منعقد شده است.
صفایی با اشاره به اینکه ۳۱ پروژه گردشگری در دست اقدام در استان داریم، اظهار کرد: تا دهه فجر، افتتاح پروژه‌های موزه یاسوج، تله کابین یاسوج، پارک آبی یاسوج، مجتمع آزادی باقری یاسوج و چند پروژه زیرساخت شهرستان‌ها را خواهیم داشت.
وی به شیوع کرونا و آسیب‌های آن اشاره کرد و گفت‌: وضعیت کرونا بخش گردشگری را آسیب پذیر کرده و پیگیر کمک تسهیلاتی برای این واحدها هستیم.
صفایی از برنامه ریزی برای دعوت آژانس‌های گردشگری مطرح خبر داد و بیان کرد: معرفی تمام ظرفیت‌های استان از جمله هدفگذاری های طرح است.
صفایی با بیان اینکه استان ظرفیت معرفی به نام منطقه نمونه گردشگری را دارد، اظهار کرد: در بخش سدهایی مانند چم شیر و چیتاب برنامه ریزی های توسعه‌ای خواهیم داشت.
صفایی با اشاره به میراث فرهنگی استان گفت: در بخش‌های میراث فرهنگی، ۲۵۰۰ اثر تاریخی در استان داریم که ۷۷۰ اثر به ثبت رسیده است.
وی افزود: ثبت چندین اثر از دیگر برنامه ریزی های انجام گرفته است.
صفایی از ردیف دار شدن آثار بلاد شاپور با ظرفیت ملی خبر داد و گفت: ۱۰ میلیارد تومان برای حفظ، مرمت و نگهداری این بافت تخصیص داده شد.
صفایی پایلوت دو شهرستان دنا و گچساران در بخش صنایع دستی را از ظرفیت‌های این بخش دانست و اظهار کرد: در سایر مناطق نیز ظرفیت‌های خوب صنایع دستی داریم.
صفایی با تاکید بر اینکه ۳۵ هزار هنرمند صنایع دستی در استان داریم، اظهار کرد: ۱۵ هزار نفر به شکل فعال در این بخش حضور دارند.
صفایی در پایان از راه اندازی بازارچه دائمی صنایع دستی استان خبر داد و گفت: طی روزهای آتی این بازارچه افتتاح می‌شود.