خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۲هزار عدد قرص قاچاق در ارومیه کشف شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 22 اسفند 1397 - 10:07
ارومیه – فرمانده انتظامی آذربایجان غربی از کشف ۳۲ هزار عدد قرص قاچاق در محور ارومیه – تبریز خبر داد.
قاچاق،كشف،مكشوفه،داروي،عدد،كنترل،نيا

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار مسعود خرم نیا در خصوص کشف این محموله قاچاق اظهارداشت: ماموران ایست و بازرسی شهید کلانتری، حین کنترل خودروهای عبوری در محور ارومیه- تبریز، به یک دستگاه کامیون، به ظن حمل کالای قاچاق مشکوک و آن را متوقف کردند.
وی ادامه داد: در بازرسی از خودروی مذکور، ۱۱۴ عدد گوشی موبایل، ۳۱ هزار و ۵۰۰ عدد قرص سرماخوردگی و ۳۶۰ عدد آمپول تقویتی قاچاق کشف و ضبط شد.
برابر اعلام کارشناسان ارزش کالاهای مکشوفه ۲ میلیارد ریال برآورد شده است.
سردار خرم نیا در ادامه از کشف پنج هزار قلم داروی قاچاق در ماکو خبر داد و اضافه کرد: در پست کنترل گمرک مرزی بازرگان حین کنترل خودروهای ترانزیتی از یک دستگاه خودرو تعداد ۵ هزار و ۷۴۰ قلم داروی قاچاق کشف و در این رابطه یک نفر متهم را دستگیر کنند.
وی با اشاره به ارزش ۴۵ میلیون ریالی داروی مکشوفه بیان کرد: متهم به همراه داروهای مکشوفه به یگان دلالت و با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.