خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«کاغذپاره‌ها» نامزد بهترین فیلم انیمیشن جشنواره‌ای در لهستان شد

مهر | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 07 مهر 1399 - 11:59
«کاغذپاره‌ها» کاندیدای بهترین فیلم بلند انیمیشن جشنواره «انیماتور» ۲۰۲۰ پوزنان لهستان شد.
جشنواره،فيلم،انيميشن،انيماتور،لهستان،مستند،نعلبندي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی فیلم، مستند_انیمیشن «کاغذپاره‌ها» ساخته بهزاد نعلبندی کاندیدای بهترین فیلم بلند انیمیشن جشنواره «انیماتور» ۲۰۲۰ پوزنان لهستان شد.
جشنواره «انیماتور» بزرگترین جشنواره انیمیشن کشور لهستان است و در شهر پوزنان برگزار می شود.
مستند_ انیمیشن «کاغذپاره‌ها» پیش از این کاندیدای بهترین انیمیشن از جایزه آسیا پاسیفیک شده بود و در جشنواره مستند آمستردام ایدفا و چندین جشنواره سینمایی و مستند حضور داشته است.
«کاغذپاره‌ها» در این جشنواره با فیلم های «دماغ یا توطئه مادویکس» ساخته آندری خرژانفسکی از کشور روسیه که امسال جایزه هیات داوران جشنواره انسی را دریافت کرده و فیلم «لذت های محتاطانه» ساخته لویس کالر از آمریکا و ۲ فیلم دیگر رقابت می کند.
جشنواره انیماتور لهستان از ۳ تا ۹ اکتبر مصادف با ۱۲ تا ۱۸ مهرماه برگزار می شود.
مستند- انیمیشن «کاغذ پاره‌ها» روایت زنان زجر کشیده و بی خانمانی است که به شکل اسف‌باری در یک کمپ نگهداری می شوند.
پخش جهانی این فیلم به عهده شرکت مستقل های ایرانی با مدیریت محمد اطبایی است.
عوامل فیلم «کاغذ پاره ها» عبارتند از نویسنده، طراح، انیماتور، تدوین، تهیه کننده و کارگردان بهزاد نعلبندی، آهنگساز: عطا ابتکار، طراح صدا: انسیه ملکی، پژوهشگر: الهام آریامنش، مدیر روابط عمومی: غزاله سعادتی.