خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری مراسم تجلیل از هیئت‌‌های ورزشی و قهرمانان ملی استان تهران + تصاویر

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 21 اسفند 1397 - 18:23
مراسم تجلیل از هیئت‌های ورزشی و قهرمانان ملی استان تهران بعدازظهر امروز (سه‌شنبه) برگزار شد.
تهران،ورزش،مراسم،آسيايي،ورزشي،تجليل،مدال،14،جوانان،استان،2018

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، مراسم تجلیل از هیئت های ورزشی و قهرمانان ملی و مدال‌آوران بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی 2018 استان تهران بعدازظهر امروز (سه‌شنبه) در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
در این مراسم محسنی بندپی استاندار تهران، عبدالحمید احمدی معاون وزارت ورزش، زهرا موسوی سرپرست معاونت بانوان وزارت ورزش و جوانان، گل‌محمدی مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، موسوی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی و رباطی سرپرست سازمان ورزش شهرداری تهران حضور داشتند.
گل‌محمدی در این مراسم گفت: 40 پروژه از ابتدای سال آماده یا افتتاح شده است.
این در حالی است که در سال 92 یک پروژه هم برای افتتاح وجود نداشت.
ما امسال از ظرفیت بخش خصوصی استفاده زیادی کرده‌ایم و می‌خواهیم سقف استفاده از بخش خصوصی را به 70 میلیارد تومان برسانیم.
وی افزود: بازی‌های آسیایی و المپیک شاخص خوبی برای سنجش توان ورزشی استان تهران است.
امسال در بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی 14 مدال کسب کردیم.
همچنین بعد از انقلاب که ایران 40 مدال در المپیک کسب کرده، 10 مدال سهم ایران بوده است.
متاسفانه تهران به عنوان منطقه برخوردار برشمرده میشود، در حالی که پایین‌ترین سرانه ورزشی را دارد.
در ادامه این مراسم از تعدادی از خانواده‌های شهدا به مناسبت روز 22 اسفند که مصادف با روز تکریم شهدا است، با اهدای لوح هایی تقدیر و تجلیل شد.
محسنی بندپی استاندار تهران هم عنوان کرد: ما شاهد تحولات خوبی در ورزش تهران هستیم.
بودجه 98 تهران نسبت به امسال تفاوت خوبی خواهد داشت.
وی افزود: ما در تهران جوانان بااستعداد زیادی داریم و مسئولانی حضور دارند که با شایستگی در مسند کار هستند.
ما باید از ورزش قهرمانی حمایت مالی داشته باشیم.
همچنین ما متولیان باید یک سیستم یکپارچه تعریف کنیم تا کار براساس یک فرآیند انجام شود.
همچنین باید یک نظام استعدادیابی صورت گرفته و یک حمایت شغلی از ورزشکاران انجام شود و تسهیلات در اختیارشان باشد.
در ادامه مراسم از 9 مدال‌آور نابینا و کم بینا در بازی‌های پاراآسیایی، 14 مدال‌آور معلول در بازی‌های پاراآسیایی 2018 و 14 مدال‌آور در بازی‌های آسیایی تقدیر به عمل آمد.
همچنین از تعدادی از روسای هیئت ها از جمله تنیس روی میز تجلیل شد.
انتهای پیام/